Öneri Unreal Engine 3'le harikalar yaratan oyun(2014)

Muti

Üye
Yıl 2014 ve "Unreal Engine 3" olmasına rağmen skill efektleri, oynanış, hissiyat olarak çağın çok ötesine geçmiş. Unreal Engine 3'ü vurgulamamın nedeni ise şu an Rise Online'ımızda kullanılan motorun daha gelişmiş olması, bu videodaki birçok içeriğin daha fazlasının yapılmasını mümkün kılması. Ko gibi sığ bir oyunun etkisinden kurtulup, "en azından" bu oyun kadar iyi bir oyunun etkisine girilse keşke.

Umarım Official sürecine girerken Rise Online'ımızın da skill'leri, skill efektleri, mekanikleri bu 2014'te yapılmış oyun kadar güzel olur.

Paladin sınıfı Gameplay Videosu :

Ranger sınıfı Gameplay Videosu :

Dümen tamamen bu tarza çevrilmese bile en azından Paladin ve Ranger skill efektlerinden örnek alınabilir.

Siyah34

Üye
Güzel effeckleri ve ortam hissiyatı güzel. Bide bakış açısı çekilme olayına var

anil

Üye
Keşke Rise Online da eski sistem yerine non-target olsaydı. Aslında oyun motoru buna çok uygundu fakat eski sistemi tercih etmişler. Bu saatten sonra combat mekaniklerinde değişim olacağını sanmam.

Bu arada Bless Online hiç oynamadım ama hatırladığım kadarıyla aşırı beklenen MMORPG'lerden biriydi fakat çıktığında da yerin dibine gömülmüştü :)

Nart

Üye
Betada ben bazı değişiklikler yapılacağına inanıyorum harita bazında. Çomarlara fazla laf vermemek lazım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt