Unreal Engine 4 Crash Reporter Hatası nasıl çözebiliriz.

AmarettoDisarroNNo

Üye
Merhaba arkadaşlar,

İ5 3330 işlemci, Asus H61M-D anakart 8gb Ram ,power suply 350 ve R7 240 ekran kartı ve Nvida GT420 ekran kartı olan bilgisayara sahibim.

R7 240 ekran kartı ile oyunu kurdum giriyor fakat 5 10 dk sonra crash yiyorum.
GtT 420 ekran kartı ile oyun açılır açılmaz crash yiyorum.

Tüm güncellemeler ve Visual C++ yüklü olarak denedim 2 3 kere format atıp 2 3 kere oyunu yükledim ve crash hatasına çözüm bulamadım. Bu sistem oyuna girip oynatabilir bir sistem özellikle r7 240 ekran kartı ile directx 12 destekli fakat neden ise araştırdım ettim bir türlü sorunu çözemedim.oyunun yüklü olduğu klasördeki tr ile başlayan dosyayı da yükledim. değişen bir şey olmadı.

Bu konuda sorun yaşayan çözüm üreten teknik anlamda yardımcı olabilecek oyun yöneticisi yada oynayan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.

Son düzenleme:

AmarettoDisarroNNo

Üye
Formatla yüklü programla eklentiyle vs alakası yok sistemsel değil donanımsal senin sıkıntın acı gerçeği söyleyim ben sana Ekran kartı ve sistem yetersiz kalıyor .. yetmiyor kaldırmıyor .. ucu ucuna ıkına ıkına açar yanılır şaşırır oynatırsa bile crash yemekten duramazsın işte ha crash herkes yiyor arada bir ben bile yiyorum 5900x + 3080ti vs vs yazmayım şimdi üst düzey sistem ile ama senin durumun o değil senin sistem yetersiz
benim amacım bu pc ile pazar koymak yada ufak tefek işleri yaptırmak ana bilgisayarım zaten güçlü yan bilgisayardan balıkçlık tarzında kasması için koymayı planlıyorum tabi crash yemez ise

AmarettoDisarroNNo

Üye
Bu konu ile ilgili yetkili bir kişi var mıdır çözüm üretecek sistemin kaldırmıyor oyunun gerekliliklerini yerine getirmiyor tarzında ezbere cevap vermeyecekler. Biliyorum ki benzer sistemler oyuna girebiliyor ki bende girebiliyorum yeri geliyor 1 saat sonra hata veriyor yeri geliyor girer girmez duruma göre değişiyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise sevinirim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt