Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyunun bulunduğu klasöre gidip (Varsayılan: C:\Program Files\RiseOnline), Game->Rise Online->Binaries->RiseOnline-Win64-Shipping.exe isimli dosyanın özelliklerine girip, 'Uyumluluk' sekmesinden 'Bu programı yönetici olarak çalıştır' ve 'Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak' seçeneklerini işaretleyip, oyuna tekrar girmeyi dener misiniz?
Aynı sorun bende de var ve çok sinir bozucu. 15 dk sıkıntısız oyundayım. Daha sonra arkadaşın aldığı hatayı alıyorum ve atıyor. Sistem özelliklerim aşağıdaki gibi. Daha configirasyon isteyen oyunlarda sorun yaşamıyorum. Optimizasyon sorununun acilen düzeltilmesi lazım. Aksi durumda oyuncuların hevesi kaçmak üzere
Alıntıladığınız mesajımda, Alpha sürecinde var olan Launcher görüntüsünü paylaşmıştım. Şu an sizin kullandığınız Launcher versiyonu güncel olandır. "Başla" butonunun sol altında bulunan "Dosya Kontrol" butonu, "İstemciyi Doğrula" butonuyla aynı işlevi sağlamaktadır.