Upgrade ile silah değişmesi

Upgrade de silah değişsin

• Evet kesinlikle

Oy: 27 90.0%
  • Hayır aynı kalsin

Oy: 3 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    30

Siyah34

Üye
+1 den +10 +8 artık kaça kadar olacaksa bence upgrade yaptımiz da silahımızin şekli değişmeli ve üstüne bişeyler eklenmeli bu olabilecek dendini hatırlıyorum sizce olmalimi.

LyneX

Üye
Güzel bir fikir böyle bir şeyin olursa gerçekten çok keyif verici süper olur. Fakat emek ve uğraş gerektirir. Yöneticilerin takdiri.

Vintair

Üye
bence süper olur mesela Reaper silahına her bir upgrade ile ekstra bir çıkıntı ile daha da vahşi hale dönüşebilir.

LunasCar

Üye
Parlama efekleri markette skin olarak satılabilir. Böylr bir çalışma var ilerde daha net öğreniriz

guney

Üye
Bence cok şaşalı seyler beklemeyin oyunun kozmetik de satmasi gerekiyor. Ama makul duzeyde olmali tabi cok itici de durmasin silahlar.

Sis

Üye
Bence paylaşılan parlama efektlerinin yanında, silahlara eklenecek "RUNE" ların da ufak bir görsel kozmetik katması gerekli. Hem silahın özelliklerinin dışarıdan bakıldığında anlaşılabilmesi artırılmış, hem kozmetik güçlendirilmiş olur diye düşünüyorum. Benim aklımda şöyle bir şey canlandı :

Örneğin; silahınıza mor renkli bir atak rünü taktığınızda; silahınızın parlamasına ek olarak mor bir efekt, ya da silahınıza entegre edilmiş mor bir mücevher görmek.

Siyah34

Üye
Bence paylaşılan parlama efektlerinin yanında, silahlara eklenecek "RUNE" ların da ufak bir görsel kozmetik katması gerekli. Hem silahın özelliklerinin dışarıdan bakıldığında anlaşılabilmesi artırılmış, hem kozmetik güçlendirilmiş olur diye düşünüyorum. Benim aklımda şöyle bir şey canlandı :

Örneğin; silahınıza mor renkli bir atak rünü taktığınızda; silahınızın parlamasına ek olarak mor bir efekt, ya da silahınıza entegre edilmiş mor bir mücevher görmek.
Olabilir.
Olabilir parlama degişir, görunum degişir, özellik degiştirir gibi.
Parlama effects leri çok değişmicek onlar skille satılcak ama değişim de en iyi olur.

Yabgu

Üye
Son upgrade +10 diyelim mesela. +10 a bastın diyelim. Silah açıklamasında + yı basan kişinin kullanıcı adı yazabilir işte xxx tarafından geliştirildi gibi. Hem o silah ticarette olsa bile senin adın yaşamış olur. Güzel bir eklenti olabilir benim fikrim

VaveyLa

Üye
Son upgrade +10 diyelim mesela. +10 a bastın diyelim. Silah açıklamasında + yı basan kişinin kullanıcı adı yazabilir işte xxx tarafından geliştirildi gibi. Hem o silah ticarette olsa bile senin adın yaşamış olur. Güzel bir eklenti olabilir benim fikrim
Bu fikri beğendim. Daha önce farklı oyunlarda şahsen görmedim fakat oyuna bırakılacak güzel bir anı olur. Yöneticilerin peşini bırakma sen :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt