Olabilir.Bence paylaşılan parlama efektlerinin yanında, silahlara eklenecek "RUNE" ların da ufak bir görsel kozmetik katması gerekli. Hem silahın özelliklerinin dışarıdan bakıldığında anlaşılabilmesi artırılmış, hem kozmetik güçlendirilmiş olur diye düşünüyorum. Benim aklımda şöyle bir şey canlandı :
Örneğin; silahınıza mor renkli bir atak rünü taktığınızda; silahınızın parlamasına ek olarak mor bir efekt, ya da silahınıza entegre edilmiş mor bir mücevher görmek.
Parlama effects leri çok değişmicek onlar skille satılcak ama değişim de en iyi olur.Olabilir parlama degişir, görunum degişir, özellik degiştirir gibi.
Bu fikri beğendim. Daha önce farklı oyunlarda şahsen görmedim fakat oyuna bırakılacak güzel bir anı olur. Yöneticilerin peşini bırakma senSon upgrade +10 diyelim mesela. +10 a bastın diyelim. Silah açıklamasında + yı basan kişinin kullanıcı adı yazabilir işte xxx tarafından geliştirildi gibi. Hem o silah ticarette olsa bile senin adın yaşamış olur. Güzel bir eklenti olabilir benim fikrim