Öneri Upgrade Yapılan Mekan

baammbaamm

Üye
Sayın Yönetim,
Upgrade yapılan mekan elinde hammer örse vura vura bir hal olan abimize bir kaç değişiklik yapılabilir diye düşünüyorum.Ben upgrade yaparken diğer upgrade yapan oyuncuların geçirdiği itemleri bir renkte, geçiremediği itemleri başka renkte görmeyi isterim açıkcası.Yeni bir oyun olacak Rise Online..Örnek vermekte sakınca görmüyorum. Ben Knight Online oynarken bundan 15 sene önce o olayı cok severdim.
İtem bastığında anvilde sarı renk cıkardı yandığında kırmızı renk cıkardı.Ayrı ayrı tabular totemler vs şeyler yapardık bu da ayrı bir zevk verirdi.Güzel yönleri örnek alınacak cok oyun var.Örnek almakda sorun yok biz kötü yönlerinin gelmemesini isteyen oyuncularız sonucta.
Sizlerin düşüncesinide merak ediyorum arkadaşlar.

Kolay gelsin.

Saygılarımla.

Raho8181

Üye
Malum oyundan ki göz alışkanlıklarınıza karşı saygım sonsuz fakat bence oyundaki en iyi animasyon demirci abi. Ayrıca kimin ne geçirip geçirmediğini görmemek olası bir item hırsızlığının önüne geçmiş olur. Ayrıca sarı veya kırmızı ışık yanmaması da oluşabilecek boş hurafelerin oluşmamasını sağlar. Biz millet olarak hurafelere inanmayı çok istediğimiz için yine bir yolunu buluruz(örnek demirci tam taşa vururken bas vs.)

bylegens

Üye
Hiç şüphesiz ko'nun item basarken sarı ve kırmızı renkler çıkarması göze güzel görünen bir özellikti, ama "Raho8181" arkadaşın dediği gibi bu suistimal edilebilecek bir özellik, bazı arkadaşlar hurafe diyor ama ben 10'a yakın item'ı peş peşe +7'ye yükselttiğimi hatırlıyorum, insanların ne zaman geçer ne zaman geçmez bunu bilmemeleri daha faydalı, tamamen şansa olsa daha iyi olur kanaatindeyim.

pinkishorange

Üye
Hiç şüphesiz ko'nun item basarken sarı ve kırmızı renkler çıkarması göze güzel görünen bir özellikti, ama "Raho8181" arkadaşın dediği gibi bu suistimal edilebilecek bir özellik, bazı arkadaşlar hurafe diyor ama ben 10'a yakın item'ı peş peşe +7'ye yükselttiğimi hatırlıyorum, insanların ne zaman geçer ne zaman geçmez bunu bilmemeleri daha faydalı, tamamen şansa olsa daha iyi olur kanaatindeyim.
İnsanların bunu suistimal etmesi gibi bir durum olamaz. Bu tamamen bilgisayar tarafından üretilen rastgele sayılarla alakalı bir durum. Siz sadece o gün şanslı gününüzdeymişsiniz. Youtube'da KO'nun upgrade sistemiyle ilgili bir arkadaş video çekmişti, orada anlatıyor sistemi tavsiye ederim.

bylegens

Üye
Herkesin kendine göre yöntemleri olabilir. Eğer sistemi etkilemeyecek, su suistimal edilemeyecek bir sistem yapılabilirse dediğiniz güzel olabilir, ama bu seferde diğer arkadaşların dediği gibi şehir efsaneleri çıkacaktır.

HERO

Üye
Katiliyorum her yerde basilsa da olur, yada her map da bi npc olabilir

huseyin35

Üye
O sarı ışık ile kırmızı ışık muhabbeti eski olmasına ve piksel yönünden daha düşük olmasına rağmen göze daha hoş gelen bir görüntü bence. Knight online'nın aşağıdan yukarıdan iki ışık oluşup bir noktada birleştirip itemin kaybolması veya yükselmesi bence daha ilkel ve çocuksu.

Üzüldüğüm nokta ise Rise Online'ın yeni versiyon magic anvil ekran görüntüsünü getirmesidir. Ben bu sebeple oyun geliştiricilerinin eski player olmadıklarını düşünüyorum. Çünkü o sarı ışık muhabbeti ile bir kez bile uggrade eden şahıs yeni magic anvil versiyonunu getirmezdi. Oyuna bu hakareti yapmazdı.

Son düzenleme:

baammbaamm

Üye
O sarı ışık ile kırmızı ışık muhabbeti eski olmasına ve piksel yönünden daha düşük olmasına rağmen göze daha hoş gelen bir görüntü bence. Knight online'nın aşağıdan yukarıdan iki ışık oluşup bir noktada birleştirip itemin kaybolması veya yükselmesi bence daha ilkel ve çocuksu.

Üzüldüğüm nokta ise Rise Online'ın yeni versiyon magic anvil ekran görüntüsünü getirmesidir. Ben bu sebeple oyun geliştiricilerinin eski player olmadıklarını düşünüyorum. Çünkü o sarı ışık muhabbeti ile bir kez bile uggrade eden şahıs yeni magic anvil versiyonunu getirmezdi. Oyuna bu hakareti yapmazdı.

Bencede ufak bir değişikliğe gidilebilir.Sonuçta geliştirici ekip kendisi söylüyor her oyunun güzel tarafından biraz var.Bu bence güzel bir ayrıntıydı ve getirilmesini bir çok kişi ister diye düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt