Upgrade yaptıktan sonra eşyaların eski haline gelmesi

4evernever

Üye
Selamlar herkese. Upgrade ile birkaç eşya bastım +1den +6 ya +7 ye yürüttüm. Aradan bi 5-10 dakika sonra oyuna tekrar girdiğimde eşyalar +3 +4 haliyle duruyordu. Sonrasında bu eşyaları tekrar bastım ama yandı. Böyle bir olayı tecrübe eden başkaları var mı ? Varsa ne yaptınız, bir yol gösterebilir misiniz?

DiabIo

Üye
Benzer bir durumu sunucu restart saatlerinde yaşamıştım. Konu ile ilgili bir destek talebi oluşturup olayın yaşandığı saatleri iletirseniz, dc üzerinden gmler ile iletişime geçmenizi isteyip akabinde logların kontrolü sağlanıp yardımcı olmaya çalışıyorlar. Log kaybı gibi bir durum söz konusu değil ise ve itemler gercekten +7 oldular ise loglardan bulup itemlerinizi geri vereceklerdir.
Not: Log kaybının imkansız olduğunu iletmelerine rağmen yıllarca sektörde çalışan biri olarak belirli sebeplerden nadiren de olsa bunun yaşanabileceğini çok iyi biliyorum.

4evernever

Üye
Benzer bir durumu sunucu restart saatlerinde yaşamıştım. Konu ile ilgili bir destek talebi oluşturup olayın yaşandığı saatleri iletirseniz, dc üzerinden gmler ile iletişime geçmenizi isteyip akabinde logların kontrolü sağlanıp dediğiniz gibi upgrade gerçekleşti ise yardımcı olmaya çalışıyorlar. Log kaybı gibi bir durum söz konusu değil ise be itemler gercekten +7 oldu ise loglardan bulup itemlerinizi geri vereceklerdir.
Not: Log kaybının imkansız olduğunu iletmelerine rağmen yıllarca sektörde çalışan biri olarak belirli sebeplerden nadiren de olsa bunun yaşanabileceğini çok iyi biliyorum.
bendeki şansa da işte o imkansız dediğin kayıp yaşandı demekki, adamlar bana daha sonra bastığımda yandığının kaydını attı. Dediğim saatte kayıt bulamadı demekki atmadı

Nazgul

Üye
Selamlar herkese. Upgrade ile birkaç eşya bastım +1den +6 ya +7 ye yürüttüm. Aradan bi 5-10 dakika sonra oyuna tekrar girdiğimde eşyalar +3 +4 haliyle duruyordu. Sonrasında bu eşyaları tekrar bastım ama yandı. Böyle bir olayı tecrübe eden başkaları var mı ? Varsa ne yaptınız, bir yol gösterebilir misiniz?
Çok şanssız bir ana denk gelmişsiniz. :(

Son düzenleme:

HeaveN

Üye
öyle birşey varsa baya sıkıntı adam mino +8 basıyo +7 geri dönüyo :D düşünsene
oyun içi bilet at sonuç ne olcak

DiabIo

Üye
öyle birşey varsa baya sıkıntı adam mino +8 basıyo +7 geri dönüyo :D düşünsene
oyun içi bilet at sonuç ne olcak
Kaos yaratmamak adına kendi durumumun detayını paylaşmak istemedim hocam :) Kimseyi suçlamak ya da galyana getirmek gibi bir niyetim yok ama şu kadar söyleyeyim: Gerçeklerle zor yoldan yüzleşmemeniz için mutlaka ve mutlaka önemli upgradelerde paylaşmayacak olsanız dahi kayıt almak gerekiyor. Ne kadar şanslı olduğunuzu düşünürken ne kadar şanssız olduğunuz gerçeği ile bir bardak soğuk su içitiğiniz bir durumda da kalabilirsiniz.

Son düzenleme:

4evernever

Üye
Kaos yaratmamak adına kendi durumumun detayını paylaşmak istemedim hocam :) Kimseyi suçlamak ya da galyana getirmek gibi bir niyetim yok ama şu kadar söyleyeyim: Gerçeklerle zor yoldan yüzleşmemeniz için mutlaka ve mutlaka önemli upgradelerde paylaşmayacak olsanız dahi kayıt almak gerekiyor. Aksi halde ne kadar şanslı olduğunuzu düşünürken ne kadar şanssız olduğunuz gerçeği ile bir bardak soğuk su içiyorsunuz.
Doğru söylüyorsun, bundan sonra düşen dropları bile ss alırım :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt