Upgrade

MüslümGürsex

Üye
şimdiye kadar 6gb para yaktım bir tane +7 item geçmezmi peş peşe 8 item +6 basarken yanar mı madem item basılmayacak ne diye upgrade yapıyoruz salak mıyız biz o kadar emek veri pazar gez + item al ama basarken hepsi yansın. hesabı mı komple sileyim yeni hesap mı açayım bu hep böyle mi buna bi çare bulun bi upgrade keyfimiz vardı o da yok oldu böyle saçmalık olamaz

Xaron43

Üye
şimdiye kadar 6gb para yaktım bir tane +7 item geçmezmi peş peşe 8 item +6 basarken yanar mı madem item basılmayacak ne diye upgrade yapıyoruz salak mıyız biz o kadar emek veri pazar gez + item al ama basarken hepsi yansın. hesabı mı komple sileyim yeni hesap mı açayım bu hep böyle mi buna bi çare bulun bi upgrade keyfimiz vardı o da yok oldu böyle saçmalık olamaz
50 tane +6 fabricten 3 tane +7 geçti. Fabric tabanı epic item değil. Upgrade yapmak bile bile lades demek bu oyunda

mygokcek

Üye
oyunda suan upgrade yok, cop item dahil hic item drop yok, craft yok, exp yok, event yok, gm yok, pazar alim satim yok, auction house yok, eglence yok, yok da yokkk, mmorpg oyunculari olarak bizler sabirli insanlarizdir. Turk yapimi bir oyun oldugu icin sabirla destekliyoruz , biraz daha bekliyicez , ama bir yerden sonra kusura bakmayin...

MrJacues

Üye
50 tane +6 fabricten 3 tane +7 geçti. Fabric tabanı epic item değil. Upgrade yapmak bile bile lades demek bu oyunda
Epey şanssızlık olmuş, bu arada size bir tüyo vereceğim bunu Vision isimli sevgili yöneticimizden duymuştum, farklı bir yöneticide olabilir. +7'ye bastığınız itemleri bir üst scroll olan Rare ile basarsanız ekstra şans veriyormuş. Ben 5 adet +7 Sceptre(Fire) eşyasından 2 adet +8 çıkartmıştım bu sayede ama daha önce 10 adet +7'den common scroll ile 1 tane +8 çıkaramamıştım. Şans faktörünü tetikleyen bir diğer unsur bu yeşil, mavi, mor, sarı parşömenler. Ama oyunun upgrade sisteminin git gide zorlaştığı konusunda başlık sahibi dostuma %100 katılıyorum.

Bol şans, keyifli oyunlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt