Üyeligim silinmis

dayidiyebiri

Üye
Selamlar,

İlk tanitimdan sonra kayitlar bir sureligine acilmisti ve ayni saatler icerisinde kayit olmustum

Simdi giris yapmaya calistim ama kayit yok uyarisi aliyorum.

Bu hatanin duzeltilmesini rica ediyorum , acilan serverlarda ilk siralarda yer alacagimi dusunerek uzun zamandir sabirsizlikla bekliyordum

Tesekkurler.

Vision

Senior Moderatör
Selamlar, aynı mail adresi ile tekrar üye olmanız durumunda alfa erişiminde önceliğiniz bulunacak.

Tekitekurin

Üye
eğer bugünden bahsediyorsan zaten herkes sıfırdan açtı ama bir kez açıp silindiyse db sıfırlanmış olmuyor hesapta bir problem oluşmuştur onu anlatmaya çalışıyorum
Kardeşim uyelik aldiysan bekle. Daha once uyelik aldiysan zaten onceliklisin ayni mail ile aldiysan uyeligini

Ocholiba

Üye
Subat ayinda aldigin uyelik Google Form uzerindendi. Siteden alinan kayitlar farkli. Subatta kayit oldugun e-posta adresin ile siteye kayit olursan simdi, oncelik kazanacaksin.

Primusinterpares

Üye
Net olarak yazılmadığı için bazı arkadaşların kafası karışmış olabilir.

Bu sıfırlanma mevzusu, bugün açılan kayıtlarla alakalı değil, endişeye gerek yok :)

Konuyu açan arkadaşın sorunu, 30 Ağustos'taki Pre-Alpha lansmanından da önce açılmış olan Şubat 2020'deki kayıtlarla ilgili. Kendisi o zaman kayıt yaptırmış ve şu an o kayıt bilgileriyle erişim sağlayamadığını belirtiyor. Yöneticiler bu konuda daha önceden bilgilendirme yapmıştı Şubat 2020'de açılan ilk kayıt sürecinde kayıt yaptıranların aynı bilgilerle tekrar kayıt yaptırması durumunda haklarının saklı tutulacağına dair.

LunasCar

Üye
Malesef , Kayıt tarihim değişmedi
kayıt tarihin tabiki değişmez. Kısaca anlatıyorum, şubat ayında üyelik almadın sadece forum doldurdun ve uygun görülen kullanıcılara üyelik verilecekti. Şuanda üyelik açıldı ve üye oldun, mail adresinde forumda verdiğin mail adresi ile aynı ve ilk 1500 kişi şubat ayında forum dolduracakların arasından seçilecek olup, senin şuanda şubat ayında forumu doldururken verdiğin mail ile aynı bilgiler ile üye olduğun için önceliğin bulunuyor. Yani kimseye şubat ayında doldurduğu üyelik forumu ile kimseye üyelik verilmedi, o sadece bir forumdu ve doldurulan bilgiler oyun yönetimine gitti.

eNdo

Üye
Ne zaman belli olacak oynayacak kişiler varmı resmi bi açıklama ?

Vision

Senior Moderatör
Ne zaman belli olacak oynayacak kişiler varmı resmi bi açıklama ?
20 Kasım'da yani ilk gün, Şubat ayında form dolduran ve çekiliş kazanan oyuncularımız sürece dahil olacak. 21-22-23 Kasım'da kademe kademe kayıt olan kullanıcılarımızı Alpha aşamasına dahil etmeyi planlıyoruz. Herhangi bir üst limit bulunmuyor, şansınız yüksek.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt