Uzak Bağlantı

ShaddowOfGoldmoon

Üye
Birden fazla konu okudum ancak genel olarak çözümlemerine baktığımda herhang bir çözümün olamayacağı kanısına varıyorum, onlarca oyunda buna çözüm bulunmuşken bir arkadaşımızında belirtmiş olduğu gibi oyun kitlesinin büyük % si çalıştığı dolayısı ile uzaktan bağlantıya ihtiyaç duyuyor,

Düşünüyorum ki bir şekilde çözümü bulunabilecek ufak bir sorun gibi gözüküyor, yetkililerden kesin bir cevap yok,

Bu posta olur olmaz anca en azndaın bir şekilde şu sorulara cevap alabilirsek biz playerlar da çok rahatlamış oluruz,

Öyle yada böyle bir şekilde uzaktan bağlantı programı kullanımı olacakmı? Sizin tarafınızdan alternatif bir program çıkarılabilirmi? Onca yapım oyunda sıkıntı olmazken bir şekilde alternatifi veya çözümü bulunabilmişken sizinde yapabileceğinizi düşünüyorum

En iyi dileklerimle,

Vision

Senior Moderatör
Selamlar,

Şu an için uzaktan bağlantı ile klavye fonksiyonları devre dışı. İleride aktif edilebilir fakat şu an için bu konuyla ilgili net bir tarih maalesef veremiyoruz.

İyi forumlar :)

ShaddowOfGoldmoon

Üye
Tekrar selamlar yanıtınız için teşekkür ediyorum,

Aktif edilebilir derken bunun mümkün olduğunun sinyalini veriyorsunuz, nacizhane tavsiyem oyuna getirilebileceğinin sinyalinide verdiğiniz oto atağın %90 ın üzerinde red cevabı varken, belirtmiş olduğum uzaktan bağlantı programının sizin player kitlenizin daha öncelikli ihtiyacı olduğunu belirtmek isterim.

Değerlendirmeye alınırsa çokda sıkıntılı yada uzun sürecek bir işlem olmadığını düşünüyorum (Kesinlikle bilgi sahibi olmamakla birlikte) :)

Gerçekten player sayısında artışı sağlayacaktır öyle yada böyle insanların oyuna bağlılığını gösteren bir aksiyon olduğunu düşünüyorum, gönül veren insanların oyuna bağlılığının göstergesidir, öyle yada böyle oyunda aktif olmaya çalışma çabalarıdır, konuya öncelik verirseniz şahsi olarak beni çok mutlu edersiniz, gerek premium a gerek store içi alışverişlere harcadığım zaman ve emeğimde bulunmakla birlikte dahasınıda yapmayı 4 gözle bekliyorum.

Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt