Özelden yazıyorum sana:Karakterin üzeri dolu ve üzerimdekileri NPC'lere satamıyorum. ''!'' işareti çıkıyor sağ alt bilgi ekranında. Oyundan çıkıp girsem de düzelmiyor ve bu yüzden ilerleyemiyorum.
pm attım sana sorunun cevabını. bi kontrol et dediğim gibi düzelir.Görev eşyalarını zaten satış ekranında sağ tıklanmıyor fakat kutulardan düşen kıyafetler, silah vs gibi çöp itemleri de satamıyorm. Sat butonuna bastığım zaman kayboluyorlar fakat çantayı kapatıp açtığımda tekrar üstüme geliyorlar. Güncellemeden öncede böyleydi. Hiç bir şekilde onları satamıyorum.
Teşekkür ederim sorun düzeldi. Buradan da yazabilir misin belki aynı sorunla karşılaşanlar olur onlarda görsünpm attım sana sorunun cevabını. bi kontrol et dediğim gibi düzelir.
Rica ederim. Gören arkadaşlar olursa yazarım özelden sorun yok. Her doğru her yerde söylenmemeli görüşündeyim şu an için.Teşekkür ederim sorun düzeldi. Buradan da yazabilir misin belki aynı sorunla karşılaşanlar olur onlarda görsün![]()
Nedenini anlıyorum ve katılıyorumRica ederim. Gören arkadaşlar olursa yazarım özelden sorun yok. Her doğru her yerde söylenmemeli görüşündeyim şu an için.