Vallahi bıktık

fky79o

Üye
Herkese merhabalar, bu oyunu uzun zamandır bekleyen birisi olarak heyecanla başlamıştım. Haftada 45 saat çalışan yoğun biriyim. Akşamları 3-4 saat oynarım, hem nostalji yapar hem yeni arkadaşlıklar edinirim diye başlamıştım. Oyunun içinde optimizasyon problemi olur, lag olur, bug olur hiç problem değil çözebilirsiniz zamanla ama benim gibi işten eve gelen, premium çekip geride kaldığı süreci hızlıca kapatmaya çalışan insanları böyle uzun süreli ve tekrar eden bakımlar yaparak bıktırma noktasına getirdiniz. Ya kapatın oyunu komple premiumları dondurun 5-10 gün serverlarınızı güçlendirin öyle açın ya da başka bir çözüm bulun. Gerçekten eziyet haline getirdiniz.

TheJimmyQ

Üye
optimizasyon ve bug olayları halledilecek bir durumdur bence bunu zamanla halledeceklerdir senin durumunu bende yaşıyorum ben ve ekibim daha doğrusu ama gelişmekte olan bir oyunda bu tür problemler olması bence gayet normal sabırla halledilecektir..

okancanx

Üye
Bende aynısını düşünüyorum ama biraz daha sabır göstermeliyiz oyun gayet güzel ve keyifli.

AzametAbi

Üye
Hocam kendinizce haklı olabilirsiniz ama söylediğiniz şey mantıklı değil maalesef, Oyuncular olarak sinirlenmemiz doğaldır rekabetçi bir oyunda kafa dağıtmaya eğlenmeye giriyoruz ama oyun erken erişim olarak açıldı bunun bilincinde olup yöneticilere destek olmak en doğrusu olacaktır.

bora86453486

Üye
Bide madurlar telafi edilecek derken anons gecmeden zart diye oyun bakima aliniyor. Yeni exp sc basanlar yine madur. Ozur dilerken madur etmekte buyuk yetenek. Ustune 5 dk sonra discorddan bakima alinmistir diye bildiriyorlar. Yani buyuk problem yasiyorlarsa soylesinler. Kapatsinlar 2 gun bakim yapsinlar. Boyle olmaz samar oglanina donduk paramizla.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt