Venom Golem (Ama Çaktırmadan)

empires

Yeni Üye
Herhangi bir timeout almamak adına sakince ve dümdüz o soruyu soracağım.

Venom Golem droplarını neden %50'ye yakın kıstınız?
Zaten H1 de elle farm atacağımız tek slot orası. Bana lütfen 2 saatte 3m getiriyi açıklar mısınız? Orada saatlerce farm yaptım ve asla saatte 4.5m altına düşmedim. 2 saatte 3m? Saatte 1.5m?
Lütfen şans demeyin, çok bariz uçmuş gitmiş orası, geçmiş olsun.

Solo oyuncular çok seviyorsunuz <3

robben34

Üye
Aga bende soloyum ve slotları deniyorum lizardman stinger wampiric bat venom golem black mummy soul haddardaki kendi çapımdaki birçok slotu denedim ve farkettimki bana bir kazanç sağlamıyor bu kastettiğim tl bazında değil ben oyuncuyum oyun parası oyunda kalır siteye sağa sola satmam attığım farmlarda sc ve pot parasını karşılamıyor yada kafa kafaya denk geliyor çöp farmında droplar dediğin gibi az ve inşallah şu ancient silah muhabbetini kaldırırlar para etmiyor gelen para masrafa gidiyor farm premium var

ORTİ

Yeni Üye
Çevrimiçi Rol Yapma Oyunları’nda genel olarak bulunan şans sistemi her zaman aynı sonucu vermemekte. Her karakterdeki şans faktörünün eşit olmasıyla birlikte, şans oranını etkileyen unsurlar da bildiğiniz gibi. Sunucularda özel bir test yapılıp sonuçları paylaşılabilir.

iyi eğlenceler dilerim.

Fachzo

Üye
Haddar farm slotlarının daha da artması gerekiyor. Özellikle rowsuz kanalların...

Reverentia

Yönetici
Game Master
Selam,

Bir slot ya da slotlar bu konu da fark etmemekte olup, habersiz bir şekilde değişiklik yapılmaz. Eğer bu yönlü bir değişiklik yapılır ise Yama notlarında paylaşılır. Yani belirttiğiniz gibi drop düşürme ya da drop arttırma vb durumlar rastgele yapılmamaktadır.

İyi forumlar.
Herhangi bir timeout almamak adına sakince ve dümdüz o soruyu soracağım.

Venom Golem droplarını neden %50'ye yakın kıstınız?
Zaten H1 de elle farm atacağımız tek slot orası. Bana lütfen 2 saatte 3m getiriyi açıklar mısınız? Orada saatlerce farm yaptım ve asla saatte 4.5m altına düşmedim. 2 saatte 3m? Saatte 1.5m?
Lütfen şans demeyin, çok bariz uçmuş gitmiş orası, geçmiş olsun.

Solo oyuncular çok seviyorsunuz <3

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt