İstek Videodaki gibi bazı adamların amaçsızca balık farmında olan adamları slot çekip yatırması.

xxrapatakxx

Üye

Buyrun kendiniz seyredin. Kaç gündür bu problemi yaşıyorum. Yoldan geçen adamlar sürekli slot çekip öldürüyorlar balık tutan adamları. Bu adamın ceza almasını istiyorum ve elimden geldiği kadar bunu yapan herkesin videosunu alıp paylaşıcam. TnTIRMAK isimli oyuncu, ayrıca slotu çekmediğini slotun onu kovaladıgından bahsediyor. Kendini akıllı sanarmış gibi birde . Slot bana saldırırken oturup durumu farkedince bide dönüp yardımcı olma çabası :D . Yazık gerçekten . Adamın ceza almasını istiyorum.

thedarga

Üye
bunlar asparagus toplayyan takım peşlerine takılıyor mob lar. çekmiyorlar aslında benim peşime takıldıklarında balık tutanlar yatmasın diye köprüde kesiyorum ben mobları.. sende tam yerini bulmuşsun. 2 taraftan mob gelebilir buraya Vurton köprüye git

xxrapatakxx

Üye
bunlar asparagus toplayyan takım peşlerine takılıyor mob lar. çekmiyorlar aslında benim peşime takıldıklarında balık tutanlar yatmasın diye köprüde kesiyorum ben mobları.. sende tam yerini bulmuşsun. 2 taraftan mob gelebilir buraya Vurton köprüye git
Aga haklısında sırf bu insanlar yüzünden farm yeri değiştirmemiz gerekmesin be. Buna bi çözüm bulunursa çok daha rahat olucaz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt