ImAndruiLL
Üye

Anlaşmalı vsdir pk ortasında bowlda yakalayıp alınan sahneler değildir pkda herkes herkese ölür. Vs diye milleti kandırıp gerçe onu yapan arkadaş sorunlu birisi sorunları var. Doğaldır maruz görüyorum . Konumuza gelelim bu yaptıgım son videodur royal clanına teşekkür ediyorum attıkları vslerden dolayı fuataslan birlikte uzun yıllar oynadıgım 12 yıllık abim beni tanır bilir bana bulasılmayacagınıda bilir
gerekli dersleri royal clanına olduğunca fazla verdiğimi düşünüyorum bir ton video ile. Bir insanı tanımadan playerlıgını karakterini ne başarıları olduğunu bilmeden öyle yoldan geçeni clana alıp her gün npt olup oldukca kadroyu dağıtıp yenı mageler alan onlarla kesmeye calısan sonra onlarlada kesilip dcye gelip artık sizle vs atmama kararı aldık yoksa clan dagılacak oyuncu kalmayacak oyunda diyen royal clan lideri böyle tatlı sürtüşmeler her oyunda olur önemli olan saygı çerçevesi içinde olmalı. Gerekli cevaplar zaten küçük düşürücü seviyede verilmiştir. Ama arkadaşları takdir ediyorum bu kadar vslerde ölüp oyuna tutunmaları gerçekten takdir edilir ve örnek alınır bir davranış. Olsun o arkadaslarda para veriyo sonucta onlarda oynasın oyun topluluğa ait bir oyun sonucta iyiler oynıcak kötüler oynamıcak diye bir kaide yok. Tekrar dile getiriyorum oyunumuzu alfadan beri oynuyorum desteklıyorum ve içerik üreticisiyim. herşey keyifliydi güzeldi benim adıma rekabet ortamı vardı karşılıklı vs atmak kapışmak eğlenceliydi ama sürekli ezici üstünlük biz olunca bu benide sıktı diğer arkadaslarımıda ben artık oyunda elde edebılecegım birşey kalmadıgını düşünerek karşımda rakip görmediğim için ve hep aynı rutin şeyler yaşandığı için ek olarak oyunun gelişiminin daha çok tamamlanması gerektiğini düşünerek oyunu bırakıyorum. Beni seven sevmeyen herkes hakkını helal etsin benden yana helaldir güzel dostluklar edindim. Küfürler olana kadar royal clanı ilede çok samimi dostluklarım vardı ama küfre affım yok ve gerekli cezalandırmayı yaptım arkadaşlara utanmaları yokmuş o onların sorunu. Hepiniz kendinize iyi bakın dediğim gibi güzel dostluklar edindim oyun gayet keyifli geçti bu güne kadar benim açımdan ama hala birçok yolu olduğunu görüyorum oyunumuzun bu yüzden bırakma kararı aldım. Fazla uzatmayalım Hepinize sevgiler saygılar sağlıcakla kalın.. ImAndruiLL 4Difference Clan Lideri.
Bu da royal clanına son videodur gerekli ders niteliğindedir. Vsyi bu kadar uzun tutmamızın sebebi her defasında 10 sanıye 12 sanıye gibi bir sürelerde kestiğimiz keyif alamadığımız içindir. Biraz uzun tutup tadına iyice bakmak istersin ya
o misal..
Bu da royal clanına son videodur gerekli ders niteliğindedir. Vsyi bu kadar uzun tutmamızın sebebi her defasında 10 sanıye 12 sanıye gibi bir sürelerde kestiğimiz keyif alamadığımız içindir. Biraz uzun tutup tadına iyice bakmak istersin ya
Son düzenleme: