İstek Vuruş hissiyatı

Lolgamelol2

Üye
1656002714485.png

1656002746537.png

-İlk görsel oyunda kıll alınca ekranın belirli bir yerinde böyle bir görsel çıkması (Görsel Diablo Immortal dan alınma)

-İkinci görsel ise hedef can bar ile ilgili hedefe hasar attığınız zaman önce beyaz bir bar iniyor sonra asıl can inmeye başlıyor.

-Bu iki öneri bana kalırsa Vuruş hissiyatını önemli ölçüde artıracaktır.

@Justice @SunRise @Mystic @Vionra

JaxSui

J
Kesinlikle daha güzel yapılmalı. Baştan savma dümdüz yapıp geçilmiş.

Justice

Yönetici
Game Designer
Ekli dosyayı görüntüle 7723
Ekli dosyayı görüntüle 7724
-İlk görsel oyunda kıll alınca ekranın belirli bir yerinde böyle bir görsel çıkması (Görsel Diablo Immortal dan alınma)

-İkinci görsel ise hedef can bar ile ilgili hedefe hasar attığınız zaman önce beyaz bir bar iniyor sonra asıl can inmeye başlıyor.

-Bu iki öneri bana kalırsa Vuruş hissiyatını önemli ölçüde artıracaktır.

@Justice @SunRise @Mystic @Vionra

Onlara da sıra gelecek inşallah. Yapılan konsept çalışmalarda var. Kill sayısından ziyade Tripple Kill, Unstoppable gibi şeyler daha şevk verici olabilir. Çalışmada bu şekilde bulunuyor.

Lolgamelol2

Üye
Onlara da sıra gelecek inşallah. Yapılan konsept çalışmalarda var. Kill sayısından ziyade Tripple Kill, Unstoppable gibi şeyler daha şevk verici olabilir. Çalışmada bu şekilde bulunuyor.
İkinci önerimiz oyuna gelmiş Hedef Can barıyla ilgili ama bu seferde renkler birbirinin neredeyse aynısı olmuş bu durum belirginliği düşürmüş. Şuan ki Can bar kırmızı ise diğer can bar daha acık tonlarda mesela beyaz renk yada sarı olabilirdi böylece daha belirgin hissiyatlı olurdu.

JaxSui

J
Ayrıca karakter can mana barı renkleri de az canlı olmalı diye düşünüyorum.

Hedvein

Üye
Evet evet bu tarz arayüz iyileştirmeleri kesinlikle lazım ama öncelik stabil oyun. Sonrası bence ışık hızında gelecektir.

Bstrafe

Üye
Moblara vurunca moblar tepki vermiyor , sadece sana dönüp vuruyor :)

platoon0x

Üye
valla ben bir mob gördüm ağır siklet boksörlere taş cıkartır iki eliylede aynı anda damage atıyor bi sağ vuruyor bi sol vuruyor heale kalkana kadar 3-4 damage atıyor :D
burning treantın olması gerektiğinden fazla vurduğunu 2 ay önce bildirmiştim adamlara, kesinlikle ilgileneceğiz filan diyorlardı. oyuncularla dalga geçiyorlar artık 1 aydır girmiyorum bile ne zaman adam olur oyun o zaman bakarım belki

SandraB

Üye
burning treantın olması gerektiğinden fazla vurduğunu 2 ay önce bildirmiştim adamlara, kesinlikle ilgileneceğiz filan diyorlardı. oyuncularla dalga geçiyorlar artık 1 aydır girmiyorum bile ne zaman adam olur oyun o zaman bakarım belki
leveli 53 bu arada :D koy ringe avrupa şampiyonluguna oynar :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt