War Scy

Gangs

Üye
Merhabalar dün war scy pazarda 60m'idi +0'ı bugün görüyorum ki 120 130m olmuş bunun bi nedeni mi var buff falan mı geldi yoksa tamamen pazar algısı yapan bir kaç kişi mi?

Hedvein

Üye
Piyasadan silinip süpürülünce fiyat katlandı, droplandıkça düşer diye düşünüyorum gene

Vioneeraa

Üye
2 gun once dungeon dan aldigim droptu ah be war scy üzümlü kekim 68m satmıştıkkk :(

Bum

Üye
2 gün önce filan 280m'den +6sını almıştım +400m olmuş ama saçma. Item epik olarak +55 levellara hitap ediyor ama verdiği bonuslar zombie ve human türü moblara ekstra %10 hasar. Siz hiç +35 level bu tür mob gördünüz mü? ben tüm kingdomu ve haddarı gezdim bulamadım death valleye yarım yamalak baktım orada da göremedim bu bonuslar çok saçma gidin mino alın daha iyi.

Proximity

Üye
Dün Eneszet 90mden alıp 1gbye satıyordu. Piyasasını oturtacakmış. Buy 90 sell 1gb bilginiz olsun.
Eneszet aynı işi uskoda yapsaydı da item başına ettiği bilmem kaç gb kârı 10m olarak sınırlandırsaydı o zaman inanırdım onun samimiyetine ^^

Molarite

Üye
Rise online'ı p2w yapmayacaz diyorlardı ama pazarla ilgilenen bir görevli yok :) Her itemin bir mafyası oluyor itemi çekip fiyat belirliyor. Çözüm aslında çok basit. Her itemin min ve maks fiyatı olacak sadece o fiyata koyabilecekler. Çoğu gelişmiş oyunda bu sistem var ama sanırım rise online malum oyunun izinden gidiyor ve bu fırsatcılara izin veriyor :) Ama bunlar çok önemli değil millet evini geçindirmeye devam etsin oyundan yönetimde boş durmuyor tabi ki bu durumda oto attack için çalısma yapıyor çok güzel kostümler çıkartıyor mesela Dv'de oto kutu özelliği geldi sağolsun yönetim çalısıyor :)

HeaveN

Üye
Bende grup zindan almiştim 42m sattim şuan artmış haliba

Namesizz

Üye
Arkadaşlar Eneszet yayınına girdim 5 dk.
Orda şöyle bir şeye denk geldim piyasada war scy yok bunlar yakında çok pahalıya satılır ben söyliyim dedi.
Aynen söyle yazdım.Biri toplamıstır pahalıdan millete kitler.Bunu derken eneszete atıfta bulundum.Yayında okumadı içinden okumuştur.

Eminimki Eneszetinde bu işte parmağı var.Kanıtım yok ama hislerim bu yönde.Delil sunamam ama herşey ap açık ortada gibi.İtemleri kitlesinler millete sonra düşer yine.

Alkoer

Üye
bir pazarcı piyasayı bu şekilde kontrol edebiliyorsa oyuncu sayısı az demektir. yapımcının dediği gibi 30-40bin kişi aktif oyun oynuyor olsa pazarı kontrol etmeye TL yetmez.

osmanyeginoglu

Üye
+6 war 3 adet basmıştım oğluma al bas bunları dedim 1 tanesi 7 oldu mal mal geziniyorum yapacak bişey yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt