İstek Warior neden bu kadar kötü ?

svktgny

Üye
58 lwl okcu 61 lwl wariordan slot alıyor 57 prest yine wariordan slot alıyor bu nasıl bi warior anlamadım atack düşük slot dönmede sorlanıyor ilk defa bi oyunda bukadar kötü bi warior hesapla oynuyorum item dizmeye korkuyorum şahsen çok ama çok kötü

Indark

Üye
58 lwl okcu 61 lwl wariordan slot alıyor 57 prest yine wariordan slot alıyor bu nasıl bi warior anlamadım atack düşük slot dönmede sorlanıyor ilk defa bi oyunda bukadar kötü bi warior hesapla oynuyorum item dizmeye korkuyorum şahsen çok ama çok kötü
Warrior solo slot kesebileceğin çar değil. Buff ac ister, wolf ister, str ister, cure ister, heal ister, blink atabilmek için bile partide olması gerekiyor. Warrior = Muhtaç. Solo warrior oynayama çalışmayın.

svktgny

Üye
asas yine iyi kardeşim okcuya dönebiliyorsun farm da pk da asas yapabılıyorsun tekrar warıorun baska secenegımı var

Nodar

Üye
Warrior ile solo yapabileceğiniz etkinlik; :D

1654539585229.png

jalal

Üye
bence job degiştirme sc si getirsin ler market e bizde mage basıl abi en cok sc yi biz cekıyoruz ama elde ne var tombull ..... :D

Lady

Üye
Warriorlar için yeni bir yetenek sınıfı açılsın ve mızrak türü silahlar kullanabilsin. Mızrağı fırlatarak saldırsın warrior ama armor ve resist gibi tank özellikleri düşürülsün.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt