58 lwl okcu 61 lwl wariordan slot alıyor 57 prest yine wariordan slot alıyor bu nasıl bi warior anlamadım atack düşük slot dönmede sorlanıyor ilk defa bi oyunda bukadar kötü bi warior hesapla oynuyorum item dizmeye korkuyorum şahsen çok ama çok kötü
Warrior solo slot kesebileceğin çar değil. Buff ac ister, wolf ister, str ister, cure ister, heal ister, blink atabilmek için bile partide olması gerekiyor. Warrior = Muhtaç. Solo warrior oynayama çalışmayın.58 lwl okcu 61 lwl wariordan slot alıyor 57 prest yine wariordan slot alıyor bu nasıl bi warior anlamadım atack düşük slot dönmede sorlanıyor ilk defa bi oyunda bukadar kötü bi warior hesapla oynuyorum item dizmeye korkuyorum şahsen çok ama çok kötü
en azından tek tuşla okçu olabilme opsiyonu var warriorda o da yokasas ne yapsın o zaman oturup ağlasın mı ?
Ewet çok güzel olur yeni hesap kasmak ile uğraşmayız enazındanbence job degiştirme sc si getirsin ler market e bizde mage basıl abi en cok sc yi biz cekıyoruz ama elde ne var tombull .....![]()
daha mı güçlü bence sen warior oynamadınWarrior olması gerekenden daha güçlü bence.