warrior blink sorunu

GümüşMehmet

Üye
öncelikle selamün aleyküm. warrior karakterlerinde bulunan descent yani blink herhangi bir takım arkadaşının seçili olmaması halinde kulalnıldıgında bekleme süresine giriyor. Bunun düzeltilmesi lazım. Arkadaşın uzakta ikende kendine blink atıp bekleme süresine giriyor. Bunun düzeltilmesini istiyorum. blink almasın uzaktayken tamam doğrusu bu ama bekleme süresine de girmesin. Bu konuda geri çalışmanız varsa geri dönüş bekliyoruz. Özellikle kimse yokken takımından skilin kullanılamaması lazım. bekleme süresine girmesi çok yanlış

iGorDivandakoR

Üye
Aynen aynı dertten bende şikayetciyim kendi kendine bekleme süresine girmesi normal değil skill failed verse okeyim ben nerden bileyim o uzaklıktan atıcak atmıycak uzaksa 2.3 kere bastıgımda boş yere skill kullanılmıs gıbı cd ye giriyor düzeltilirse sevinirim

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Konuyu geliştirici ekibe ileteceğim. Ekstra bir bilgi alırsam bu konuda bilgi veririm.

iGorDivandakoR

Üye
Merhaba,

Konuyu geliştirici ekibe ileteceğim. Ekstra bir bilgi alırsam bu konuda bilgi veririm.

+ OLARAK Mage tp yaptıgında karakteri oynatmadan etrafımdaki karakterleri göremiyorum herkez için böyle bir fight ortasında mage tp yaptıgında karakterı oynatıyorm adamların üstüne doğru gitmiş oluyor ve bunu ben ilk çekildiğimde karakterler gelmediği için yaşıyorum bu büyük bir problem ve ek olarak aynıı sekılde mage tp yaptıgı adamıda adam kıpırdamadıgı surece gorulmuyor hem kendi ırkım hem karşı ırk kim tp yaptırsa o adam karakteri haraket ettirdiğinde görünmeye başlıyor. oyunu medium ayarda oynuyorum yaşanmaması gereken bir olay.

N3v3N

Üye
+ olarak archerin stepback skilini basınca char arkaya tp oluyor. Fakat tp olunca havadan yere dusuyor. Bu da 1-2 sn zaman kaybı yaratıyor. Direkt zemine tp olmuyor. Bazen de zemin altında sonsuzluga dusuyor, hareket edemiyor buga giriyor.

cebraaa

Üye
+ OLARAK Mage tp yaptıgında karakteri oynatmadan etrafımdaki karakterleri göremiyorum herkez için böyle bir fight ortasında mage tp yaptıgında karakterı oynatıyorm adamların üstüne doğru gitmiş oluyor ve bunu ben ilk çekildiğimde karakterler gelmediği için yaşıyorum bu büyük bir problem ve ek olarak aynıı sekılde mage tp yaptıgı adamıda adam kıpırdamadıgı surece gorulmuyor hem kendi ırkım hem karşı ırk kim tp yaptırsa o adam karakteri haraket ettirdiğinde görünmeye başlıyor. oyunu medium ayarda oynuyorum yaşanmaması gereken bir olay.
warior blink düzeltilir haklı arkadaş , mage tp düzeltilmesin zaten mageler tarumar ediyor bizi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt