Warrior Juggernaunt Skili Hk.

returnkillah

Üye
Merhaba arkadaşlar , warriorların 60 Juggernaunt skili cok fazla mana istemekte.Yaklaşık 7 skil de bir mana basmak zorundayız dead valley de pk da cok zorlanıyoruz.Özellikte farm yaparken vurmak imkansız pot parasını anca cıkartıyor 275 Mana istiyor bunun 200 e çekilmesini istiyoruz.

Son düzenleme:

xKENEDYY

Üye
Resmen kullanamıyoruz . Zaten 2k manamız var bir düzenleme şart gibi

riseee

Üye
aşırı fazla mana yiyor. Diğer jobların attığı damage - harcadığı mana oranına göre warriorda aşırı orantısızlık var. Acil düzenleme getirilip manası düşürülmeli.

Pitou

Üye
60 LVL bir Warrior oyuncusunun seviyesinden düşük yetenek kullanmaya zorlanmaması gerekiyor. Oyunda gördüğüm 60 üstü Warriorler mobları 44 yeteneğiyle dönüyor bu çok saçma. 200 mana yemesi lazım o yeteneğin.

Shadex

Üye
Doğru, 60 olduktan sonra skill vuramamak çok saçma düzeltilmesi gereken bir durum.

sifenks

Üye
Warrior için yapılması gereken epey bi düzenleme var. Alfa/beta süreçlerinde pek çok kullanıcı dile getirdi ama geliştirici/yönetici ekip pek ciddiye almadı sanırım. Warrior sınıfı oynamak istiyorum sırf bu yüzden oyuna başlamadım düzenleme bekliyorum.

Jacques

Üye
Tabi hemen manayı 100 e çekip +500 dmgda ekliyoruz skille başka bir arzunuz olursa çekinmeyin efendim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt