Öneri Warrior Knight skilleri

wHDexteR

Üye
Oyunda iyi veya kötü olsada tüm sınıfların skill ağaçları aktif durumda. Oyun açılalı 1 seneyi geçti ağza bal çalar gibi knight skilleri hakkında çalışma başlatıldı diye duyuru geçiliyor. 65 cap de warriorlar aylarca görmezden gelindi oyundaki çoğu melee ekip oyunu bıraktı. 75 85 cap geldi aylar geçti halen bu knight skiller için tek bir çalışma yok. Warrior sayısının oyunda az olması nedeni ile umursanmadığını düşünüyorum. Knight skilleri iyi veya kötü bir şekilde oyuna artık gelmeli yazılan şeylere inanmıyorum çalışma hakkında tek bir görsel bile yok. Şüphemin kaynağı ektedir. Game designer Community managerın geçtiği duyurun bile bihaber bırakın çalışmayı.

Ekli dosyalar

• image.png
    image.png
    394 KB · Görüntüleme: 46
  • idddmage.jpg
    idddmage.jpg
    88.2 KB · Görüntüleme: 46

Ries

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Öncelikle ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Oyunumuzun geliştirme sürecindeki çalışmalarımız farklı bölümler halinde gerçekleştirilmektedir. SunRise tarafından paylaşılan duyuruda belirtildiği gibi, Warrior sınıfının Knight yetenek ağacı ile ilgili çalışmalarımız son hızla devam etmektedir. Ekibimiz, bu yetenek ağacını sorunsuz ve planlandığı şekilde sunulabilir hale getirmek için gayret göstermektedir.

Yetenek ağacı tamamlandıktan sonra, oyuna eklemesi yapılacaktır. Konuyla ilgili herhangi bir gelişme olduğunda sizleri bilgilendireceğiz.

Tekrar teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Lady

Üye
Çalışmalar son hızda devam ediyor diyorsunuz. O zaman bu müjde Justice'e de sürpriz olacak. Kim bilir ne kadar çok sevinir... :giggle:

Ries

Yönetici
Game Master
Oyun geliştirme sürecindeki çalışmalarımız, farklı bölümler halinde yürütülmektedir ve her bir bölüm, farklı konu ve alanlara odaklanmaktadır.

Justice oyunda yer alacak Knight yetenek ağacı ile ilgili çalışmalarda görev almayan bir takım arkadaşımız, konu hakkında bilgi paylaşımında bulunarak yardımcı olmayı amaçlamış ve bunu zaten yukarıdaki cümlede ima eden bir cümle kurduğumu düşünüyorum.

Justice

Yönetici
Game Designer
1682696102278.png

1682696113713.png

1682696130571.png

1682696145312.png

1682696182687.png

Merhaba,

Hani beni bilmeyen biri bu düşüncelerde olsa anlarım da uzun süredir benim konuşmalarıma tanık olan insanlarsınız. 1000 tane ifadeden aradan cımbızla çekip anlam çıkarmak beni töhmet altında bırakmaktan başka bir şey sağlamaz size.

Ben defalarca dizayn kısmında çalıştığımı ancak lead designer olmadığımı; ekibin de kendi tasarrufunda çalışmalar yaptığını; direkt yönetim, geliştirici ekip veya oyun yönetimi benden talep edilen konular üzerinde sadece çalışmalar yaptığımı; sınıflar ve yetenekleri konusunda oyun yönetiminin çalışmalar yaptığını; bu çalışmalarda benden herhangi bir icazet alma danışma gibi zorunluluklarının olmadığını belirttim. Dinlemek isteyene, anlamak isteyene daima anlatıyorum. Ben anlatmaktan hiç geri durmadım ama siz yanlış anlamaktan çekinmediniz. Gelip bana sordunuz, cevabınızı verdim hala üzerine farklı çıkarım yapıyorsunuz.

Tam aksine dediğiniz gibi olduğunu düşünelim. Öyle olsa daha çok rol içine girer tek bir ağızdan size bir bilgi vermeye çalışırız. Yani yapmayın etmeyin insan/firma karalamak o kadar kolay olmamalı.

Lady

Üye
Justice size bu konuda hak veriyorum. Ama görüyorsunuz ki arkadaşın attığı görüntüde sizden talep olmadığını hatta talep olmasa dahi yönetim tarafından tasarlanabileceğini söylüyorsunuz. Buradan size bir talep gelmediği gibi yönetim tarafından dahi çalışması olmadığı anlamı çıkıyor. Arkadaşta bu şekilde düşünmüş olabilir. Bu yüzden kesinlikle sizin bu konuda yanlış anlaşılıp üzülmenizi istemem. Tekrardan size iyi çalışmalar diliyorum.

wHDexteR

Üye
Ekli dosyayı görüntüle 13342

Ekli dosyayı görüntüle 13343

Ekli dosyayı görüntüle 13344

Ekli dosyayı görüntüle 13345

Ekli dosyayı görüntüle 13346

Merhaba,

Hani beni bilmeyen biri bu düşüncelerde olsa anlarım da uzun süredir benim konuşmalarıma tanık olan insanlarsınız. 1000 tane ifadeden aradan cımbızla çekip anlam çıkarmak beni töhmet altında bırakmaktan başka bir şey sağlamaz size.

Ben defalarca dizayn kısmında çalıştığımı ancak lead designer olmadığımı; ekibin de kendi tasarrufunda çalışmalar yaptığını; direkt yönetim, geliştirici ekip veya oyun yönetimi benden talep edilen konular üzerinde sadece çalışmalar yaptığımı; sınıflar ve yetenekleri konusunda oyun yönetiminin çalışmalar yaptığını; bu çalışmalarda benden herhangi bir icazet alma danışma gibi zorunluluklarının olmadığını belirttim. Dinlemek isteyene, anlamak isteyene daima anlatıyorum. Ben anlatmaktan hiç geri durmadım ama siz yanlış anlamaktan çekinmediniz. Gelip bana sordunuz, cevabınızı verdim hala üzerine farklı çıkarım yapıyorsunuz.

Tam aksine dediğiniz gibi olduğunu düşünelim. Öyle olsa daha çok rol içine girer tek bir ağızdan size bir bilgi vermeye çalışırız. Yani yapmayın etmeyin insan/firma karalamak o kadar kolay olmamalı.
İnsan/firma karalamıyorum . Cımbız ile laf alınmadı doğrudan sizin yazdığınız yazı. Ben bu oyunu severek oynuyorum sizin hatanız beni oyundan soğutmaz veya sizin yaptığınız hatayı burada göstermek oyunu karalamak olmaz. Kaldı ki ben sizin yazdıklarınız hepsini takip edemem ama siz dc bildirimlerini açarsanız Knight skilleri ile ilgili çalışma olduğunu görürdünüz ve böyle bir düşünceye bizi sokmamış olurdunuz

Justice

Yönetici
Game Designer
Justice size bu konuda hak veriyorum. Ama görüyorsunuz ki arkadaşın attığı görüntüde sizden talep olmadığını hatta talep olmasa dahi yönetim tarafından tasarlanabileceğini söylüyorsunuz. Buradan size bir talep gelmediği gibi yönetim tarafından dahi çalışması olmadığı anlamı çıkıyor. Arkadaşta bu şekilde düşünmüş olabilir. Bu yüzden kesinlikle sizin bu konuda yanlış anlaşılıp üzülmenizi istemem. Tekrardan size iyi çalışmalar diliyorum.

Hayır, benden bir talep olmadığını belirttim. Lead designer olsam dediğiniz gibi benden habersiz hiçbir dizayn işleminin yapılmaması gerekir ancak ben lead designer değilim ve ancak benden talep edilen konular üzerinde çalışma yaptığımı daima belirtirim. Bu bilgiyi ben her soru-cevapta veya görüşmelerimizde belirtiyorum çünkü ya oyun içi konular ya da sınıf ve yetenekleriyle ilgili illa ki soru geliyor. Ben de bu konularda çalışma yapmadığımı, oyun yönetiminin çalışma yaptığını, bu konuda öneri veya şikayetleri varsa oyun içi bilet atmaları gerektiğini aktarıyorum. Yani ben bu bilgiye zaten vakıf olmanız gerektiğini düşünüyorum. Kaldı ki SunRise size aktardığı bilgilerin hiçbirinin onayını ilgili birimlerden veya yönetimden almadan size aktarmaz. Aramıza ilk kez katılan birileri bu çıkarımları yapsa bunu normal karşılarım çünkü "bizim ifadelerimize daha önce tanık olmamıştır, neleri nasıl ifade ettiğimizi bilmiyordur" diye düşünürüm ancak uzun süredir birlikte olduğumuz arkadaşlarımızın benim Discord üzerinden cevaben açıklamama rağmen farklı platformlarda ve burada ısrarla bu sonucu çıkarması ancak beni üzer. Yarın bir gün ekibin belirttiği şeyler de oyuna aktarılınca kimse söylediği sözden dolayı özür dilemez. Birbirimize haksızlık ettiğimizle kalırız. Siz yine de oyuncular olarak dilediğinizi düşünmekte özgürsünüz.

Bir de üzücü olan nedir biliyor musun? Hiçbir konuşmama, açıklamama yayınında yer verip bahsetmeyen, takipçilerine anlatmayan yayıncı çıkıp bu ifadeyi çarpıtıp takipçilerini yanlış yönlendirebiliyor. Ben oyuncularla ne kadar fazla iletişime geçersem günün sonunda da o kadar pişman oluyorum maalesef.

wHDexteR

Üye
Bu bilgiyi ben her soru-cevapta veya görüşmelerimizde belirtiyorum çünkü ya oyun içi konular ya da sınıf ve yetenekleriyle ilgili illa ki soru geliyor. Ben de bu konularda çalışma yapmadığımı, oyun yönetiminin çalışma yaptığını, bu konuda öneri veya şikayetleri varsa oyun içi bilet atmaları gerektiğini aktarıyorum.
Keşke ilgili arkadaş cevap verse veya siz oyuncunun ticket atması gerektiğini söyleseydiniz o zaman böyle yanlış anlaşılma olmazdı. Biz de oturduğumuz yerden yine tek skill için mi lvl kasıyoruz diye delirmezdik.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt