Warrior neden böyle?

Zbam

Üye
1651834356313.png
1651834376994.png

Oynarken kullandığım 2 skill arada keyfine blink atıyorum partidekilere farm yaparken yanlış mı oynuyorum diye düşünüp insanlara bakıyorum onlarda böyle oynuyor.Farm yapayım diyorum kim gelse slotu elimden alıyor istisnasız.Geçen priest açtım 3 sayfa skilli var her sayfa benimkinin 5 katı dolu, mage dahil her class kendine buff atabiliyor warrior neden böyle sevilmeyen çocuk gibi ilk exp eventta farklı bir char kasıcam keşke karakter açma ekranında yazsaydınız oynamayın warrior falan diye:DPotları içiyor diye ağlamıycam bile ona gelene kadar

King_OF__Archer

Üye
asıl sıkıntı ney biliyor musun knighttan esinlenme falan yok direk charlar knightın kopyası olmuş

bakın ben lol sevmem oynamadım hiç ama yeğenler bazen oynarken görmüştüm oyundaki karakterler knight kopyası olacağına lol kopyası olsa daha güzel olurmuş defansif warriorun normal warriordan defans ve resistans haricinde hiçbir esprisi yok

defansif warrior için
yap bir yere kılıç vurma animasyonu 5 metre yanındaki düşmanı 1 saniye sersemletsin yada savursun biraz uzağa
bir skill kullansın rakibin hasarı %olarak kendisine yansıtılsın
birr skill 10 saniye boyunca rakibi sadece kendisine saldırmaya mecbur etsin

Atom0619

Üye
asıl sıkıntı ney biliyor musun knighttan esinlenme falan yok direk charlar knightın kopyası olmuş

bakın ben lol sevmem oynamadım hiç ama yeğenler bazen oynarken görmüştüm oyundaki karakterler knight kopyası olacağına lol kopyası olsa daha güzel olurmuş defansif warriorun normal warriordan defans ve resistans haricinde hiçbir esprisi yok

defansif warrior için
yap bir yere kılıç vurma animasyonu 5 metre yanındaki düşmanı 1 saniye sersemletsin yada savursun biraz uzağa
bir skill kullansın rakibin hasarı %olarak kendisine yansıtılsın
birr skill 10 saniye boyunca rakibi sadece kendisine saldırmaya mecbur etsin
yapamazlar çünkü kopyalandı :D ve 1 talent bölümü boş dikkat ettiysen :D

King_OF__Archer

Üye
yapamazlar çünkü kopyalandı :D ve 1 talent bölümü boş dikkat ettiysen :D
yapamazlar değil paşam yapmak isteseler yaparlar
hepimiz ko yu oynadık ama iyi ama kötü anılarla o defteri kapattık şu anki durum çok sevdiğin bir filmi tekrar tekrar izlemeye benziyor kimisi erken sıkılacak kimisi daha geç ama iilaki bu filmi izlemekten sıkılacağız çünkü sonunda ne olacağı belli bu filmde

insanlar bu oyunu oynarken yeni bir oyuna geldiği hissini yaşamıyor foruma bakarsan şımarıklık seviyesinde istekler olduğunu görürsün (65 oldum (max lvl )şimdi ne yapacağım exp kasmak işkence (sanki arkasından kovalayan var ) mageler bize tek atıyor ( sende mage kas sende at ) gibi örneklerle çoğaltılabilir

pk alanına hiç çıkmadım ama muhtemelen partyler tek char genelinde focuslanmıştır (7 okçu 1 pri ) ( 7 mage 1 pri ) (7 melee 1 pri şeklinde ) bu da oyunu hep kısır döngüye sokuyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt