Warrior sınıfı hakkındaki aşina olunan sorunlar.

greenwood

Üye
Öncelikle bütün Rise Online World ailesini saygıyla selamlıyor ve iyi oyunlar diliyorum. Warrior sınıfı hakkında bir kaç temel sorun var bunlardan başlıcaları damage dengesizliği ve 56 skilinin süresinin çok az olması %25 atak için 400 def silinmesi bir warrior için çok büyük bir kayıp skill 3 dk veya 4 dk olabilir 100 veya 80 def silinebilir fakat 400 def çok büyük bir kayıp oluyor. Ayrıca passive dafans skillerinin magical resist ağırlıklı olması çok anlamlı değil % 20 %30 passive defans skili olması gerekirken maalesef mevcut değil. Hali hazırda zaten skillerin 0.8 sn cooldown süreleri o kadar sorunlu ki kombo yapmak ve pk atmak bir eziyet haline geliyor. Özellikle de illegal hile makro gibi programlar kullanmayan legal oyuncular açısından lvl kasmak daha da çekilmez bir hal alıyor. Warrior sınıfında skillerde muazzam sekmeler mevcut ve vurulan damage birbirini tutmuyor. Ayrıca Warriorun başat silahı War Scythe'n Hand of Minotour'dan farkı ne o bile belirsiz ki aralarında en az 5 veya 7 attack fark olması gerekirken 1 attack fark var. Başka sınıfları nerflemek yerine artık oyun yönetiminin bu sınıf için bir takım iyileştirmelere gitmesi gerekiyor. Warrior sınıfı hp ve defans bakımından diğer sınıflara nazaran bir tık önde olması gerekirken bir fark olmaması oyuncular tarafından ve hatta warrior tercih etmeyen diğer oyuncular tarafından yadırganıyor ve bütün bu saydıklarım ve daha niceleri oyun gelişimine ve bütününe, oynanışa zarar veriyor. Diğer sınıflarda oynayan oyuncular için warriorun hp ve def yönünden yaşadığı bu sıkıntı oyuncular açısından bir zaaf oluşturuyor. Rise Online World ekibinin umarım bir an evvel warrior sınıfı ile ilgili sorunlara el atar ve hem oyun hem de oyuncular açısından olumlu gelişmeler yaşanır. Saygılarımla.

KuzeyRuzgari

Üye
50 level wariorun sahip olduğu HP ye bi asas 75 levelde sahip olamıyor ne anlatoyorsun dün slotta 56 level warriorda 90 HP vererek 3200 ham can gördüm neyin kafası bu hem definiz yüksek olsun hem atağınız arttırılsın hemde HP 10 k olsun kusura bakma ama benim 56 level bp de 711 can var el insaf ….

SandraB

Üye
Öncelikle bütün Rise Online World ailesini saygıyla selamlıyor ve iyi oyunlar diliyorum. Warrior sınıfı hakkında bir kaç temel sorun var bunlardan başlıcaları damage dengesizliği ve 56 skilinin süresinin çok az olması %25 atak için 400 def silinmesi bir warrior için çok büyük bir kayıp skill 3 dk veya 4 dk olabilir 100 veya 80 def silinebilir fakat 400 def çok büyük bir kayıp oluyor. Ayrıca passive dafans skillerinin magical resist ağırlıklı olması çok anlamlı değil % 20 %30 passive defans skili olması gerekirken maalesef mevcut değil. Hali hazırda zaten skillerin 0.8 sn cooldown süreleri o kadar sorunlu ki kombo yapmak ve pk atmak bir eziyet haline geliyor. Özellikle de illegal hile makro gibi programlar kullanmayan legal oyuncular açısından lvl kasmak daha da çekilmez bir hal alıyor. Warrior sınıfında skillerde muazzam sekmeler mevcut ve vurulan damage birbirini tutmuyor. Ayrıca Warriorun başat silahı War Scythe'n Hand of Minotour'dan farkı ne o bile belirsiz ki aralarında en az 5 veya 7 attack fark olması gerekirken 1 attack fark var. Başka sınıfları nerflemek yerine artık oyun yönetiminin bu sınıf için bir takım iyileştirmelere gitmesi gerekiyor. Warrior sınıfı hp ve defans bakımından diğer sınıflara nazaran bir tık önde olması gerekirken bir fark olmaması oyuncular tarafından ve hatta warrior tercih etmeyen diğer oyuncular tarafından yadırganıyor ve bütün bu saydıklarım ve daha niceleri oyun gelişimine ve bütününe, oynanışa zarar veriyor. Diğer sınıflarda oynayan oyuncular için warriorun hp ve def yönünden yaşadığı bu sıkıntı oyuncular açısından bir zaaf oluşturuyor. Rise Online World ekibinin umarım bir an evvel warrior sınıfı ile ilgili sorunlara el atar ve hem oyun hem de oyuncular açısından olumlu gelişmeler yaşanır. Saygılarımla.
skiller ve esyalar 70 lvl e göre ayarlanmış o yüzden suan dengesizlikler var.
Eğer suan warrior güclendirilirse 70 lvl 80 lvl geldiginde bu seferde warrior cok güclü nerf lazım denilecek.

Enternasyonal

Üye
Öyle bir söylemişsin ki %25 atak için 400 def silinmesi diye sanki %3 atak veriyor gibi skill +6 mino takip 2200+ apleri görüyorsun birşeylerden de fedakarlık etmen gerekiyor +7 heavy plate setle geziyor çoğu warrior o zaman elite sete geçip kaybettigin defansı biraz olsa telafi edebilirsin ayrıca HP defans ayrıcalığı olmasını istediğin melee bir karakterde descent atıp geri çıkabiliyorsun büyücü mu bu sınıf sağa sola teleport oluyor belirli mesafeden artık şu gereksiz kişisel buff nerf takıntılarınızı bir kenara bırakıp oyunu nasıl daha iyi oynarım nerelerde neler yapmalıyım diye düşünmeye başlasanız keşke

murolity

Üye
Warrior zaten çok güçlü seri seri 750 ile 950 arası damage vuruyor. Bu damage ye birde defans kırma ekle o zaman 2 k damage ye çıkıyor.

tekpak

Üye
warriorun tek sorunu 60 skilline çok fazla mana istemesi. başka bir sorunu yok. denge açısından güzel yerde. item'lı haliyle terör estiriyor. gayet güçlü hatta. hele 70te kim bilir ne hale gelcek

N3v3N

Üye
50 level wariorun sahip olduğu HP ye bi asas 75 levelde sahip olamıyor ne anlatoyorsun dün slotta 56 level warriorda 90 HP vererek 3200 ham can gördüm neyin kafası bu hem definiz yüksek olsun hem atağınız arttırılsın hemde HP 10 k olsun kusura bakma ama benim 56 level bp de 711 can var el insaf ….
Hacı ne anlatıyorsun? 75 lvl mı? 65 lvl son seviye oyunda.

56 lvl warriorda 3200 ham can mı?? STR vermeyip full HP mı vermiş? 10lvl silahıyla mı takiliyir bu kişi?

Oyunları karıştırdın galiba :D

BaranRM_

Üye
kanka cok uzun yazmıssın okumadım hakkını helal et . ama warrior bencede az hasar cıkartıyor

frantic-studying.gif

wultrox

Üye
warriora spike skili eklensin. 400 defi silip %25 atak basınca 3-4k vursun bence

KuzeyRuzgari

Üye
Hacı ne anlatıyorsun? 75 lvl mı? 65 lvl son seviye oyunda.

56 lvl warriorda 3200 ham can mı?? STR vermeyip full HP mı vermiş? 10lvl silahıyla mı takiliyir bu kişi?

Oyunları karıştırdın galiba :D
Bak dalgana hocam bu oyunda en baba karakter en tank karakter wariordur net gereksiz polemik yapıp forumu kirletmekten başka birşey yapmıyorsun şuanda

Bogateg

Üye
Warriorun eşyalarda ki zırh oranının arttırılması lazım , can iyide defans çok düşük kalıyor bp 2 atıyor asas 2 atıyor çok saçma

SandraB

Üye
Warriorun eşyalarda ki zırh oranının arttırılması lazım , can iyide defans çok düşük kalıyor bp 2 atıyor asas 2 atıyor çok saçma
70 lvl e göre ayarlandı denildi ayrıca oyuna daha legendary mythical armorlar ve takılar gelicek defanslar yüksek olucak zaten simdiden olması ilerde ölümsüz olmasını saglar :D

Benbu

Üye
Dediki 100 yada 80 def dedi arif abi dedi 100 def yada 80 def silsin dedi 80 dedi ahahahaha komiksiniz gerçekten

Benbu

Üye
Hemmen efendim tabi efendim canınız 8 k ya defansınız 3k ya cıkartıldı skil barınıza gorunmezlık buf cure eklendı ekranda gördügüz kişilere vurmaya bile ihtiyacınız yok direk ölecek wormlerden 10m exp gelecek sadece sıze gelecek baska isteginiz varmı hemen yapalım

N3v3N

Üye

Marakesh2

Üye
sen istiyosunki anladığım kimse wariora dokunamazsın o herkesi kessin. boslarıda tek başına alsın

DRAGONMAN

Üye
Vala warrior jop tercih etmeyen arkadaşlar görüyorum ki warrior jopu hep dev aynasında görüyorlar sen anlatıyorsun izah ediyorsun bu class için problem ve dengesizlik yaratabilecek unsurlara çözüm bulunsun diye zaten sözde güçlü bi jop diye hoşnut olmayan kısım tedirgin oluyor keza bu 70lwl fll item şeklinde de joplar arası denendi yanısıra pasif def skilleri bahsettiğin gibi magic ağırlıklı madem ben frenzy skillini kullancam pekala düşen def ortalama olarak kullanılan armorların ortalamasına göre uyarlanmalıydı bende bu konuda başlık açtım ama hiçbir jop nerflensin demiyorum fakat bilinen o ki warrior 60 skili buglu low damage çıkarıyor eeeeeeeeeeee tamam eyv örn olarak BP pri skill 0.5 CD iken warrior jop ne diye 0.8 CD tek düzey skill kullanan jop'a yapılan haksızlık combo elverişsizliği ve low damage bozukluk konusunda kesinlikle sana katılıyorum bende dahil warrior kullanıcısıyım ve kimse şahsi beğenerek kullandığı Jop ezidirmek istemez bunda genel kesim ve farklı jop kullananlar hem fikirdir

DRAGONMAN

Üye
Str sc eklenmesi gerekli ve normal attack sc %20 olarak fixlenmesi lazım ve pus için farklı şeylerin user isteğine göre yapılmalı örn oto kutu toplama ile başlandı devamıda olmalı diye düşünüyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt