Warrior taunt hakkinda

N3v3N

Üye
Warriorun tekli taunt skilinde 10 saniye kışkırtir yazıyor. 10 saniye boyunca mob sadece warriora mı vuruyor? Bunun alan versiyonu da aynı dekilde mı calisiyor?

Warrior kalkan takınca otomatik taunt özelliği oluyor mu?

Taunt boslarda işliyor mu?

nightfall94

Üye
Kendim de warrior oynadığımdan bu konuda biraz tecrübem oldu. Taunt skilli bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, mekaniği tam düzgün çalışmıyor. Halbuki dungeonlarda Bossları tanklamak bir Tank gerekiyor. Bu skill acilen düzeltilmesi lazım. Bunun dışında Tankların agro almasını gösteren bir bar veya agronun kimde ne kadar olduğunu gösteren bir gösterge olması gerekiyor. Ayrıca alana vurulan taunt skilli(Aggro) cooldownu çok uzun bunun da düşürülmesi gerekiyor. Şayet bunlar yapılırsa dungeonlarda Tank oynanabilir.

Jacques

Üye
Çok denedim şöyle söyliyim 5 kişi bi moba dalıyorsunuz taunt atarsanız mob direkt size kitleniyor ama 2 adım geri çıksanız bile agrosu hemen başkasına kayıyor. Yada taunt attınız mob size kitlendi başka biri daha taunt atarsa sizi salıp hemen ona dönüyor. Burda kilit nokta taunt attıktan sonra mobdan 2 adım bile uzaklaşmamak. Bence sistem bilerek böyle yapılmış kışkırtılan mob size ulaşamadığında anında başkasına dönüyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt