Öneri Warrior Tek el silahları tamamen çöp(hatalı)

kaparike

Üye
Wariorun tek el silahları tamamiyle çöp, dual +7 epic tek el silah yaptığınızda bile görev silahıyla aynı hasarı veriyor, basma maliyeti olarak bakarsak çift el için tek silah basarken, tek el yapmak isterseniz 2 silahı birden basmanız gerekiyor dolayısıyla daha zor ve maliyetli olmasına rağmen bırakın hasarının çift el silahına yakın olmasını görev silahını bile geçemiyorsunuz 2 tane epic silahı +7 ye basmış olmanıza rağmen görev silahıyla aynı hasarı vurmak bu silaharı tamamiyle işlevsiz hale getiriyor . En azından verdikleri zehir hasarı düzenlenirse belki bi miktar dengelenebilir

Son düzenleme:

N3v3N

Üye
Elemental hasarlar yarı oraninda düşük olduğu için tek el kullanmanin bı anlami kalmıyor. 2 tek el silahın elemental hasari iki el silahin 2 katı olmaliki aradaki atak farkını kapatabilsin.

Alkoer

Üye
Rakamsal olarak tek el silah kombinasyonu tabiki daha az vurur.

Ama saniye başına yaptığınız atak sayısı artmıyormu?

Ben warrior oynamadım henüz ama bilinen klasik olay budur.

kaparike

Üye
Rakamsal olarak tek el silah kombinasyonu tabiki daha az vurur.

Ama saniye başına yaptığınız atak sayısı artmıyormu?

Ben warrior oynamadım henüz ama bilinen klasik olay budur.
Hayır artmıyor, ko da öyle olsa bile burada o şekilde bir serilik yok ayrıca rakamsal olarak az olsa da en azından değerler yakın olmalı şuan +7 epic çift e silahla +7 dual epic tek el silah arasında uçurum var nerdeyse yarı yarıya atak farkı var.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt