İstek Warrior Yeni skill önerisi " TUTTUR "

Pitou

Üye
Warriorun bilindiği gibi yakalama ile ilgili ciddi problemleri var. Oyunda aşağıdaki videoda belirttiğim gibi yetenek atışına dayalı ıskalanabilen bir skill olacak % 100 asla tutmayacak yetenekli insanlar tutturabilmeli sadece. Elindeki yeteneği 30- 40 metre rakibe fırlatacak tutarsa dibine ışınlanacak.

Nart

Üye
Skewer ve maim skilleri 100 milyon yılda 1 yerine 50 milyon yılda 1 tutsa ona da kabulüm :) :)

Şaka bir yana bu tarz skillerin zaten ileride geleceğini düşünüyorum. Ekip şuan daha önemli konulara yoğunlaşmış gibi.

Pitou

Üye
Skewer ve maim skilleri 100 milyon yılda 1 yerine 50 milyon yılda 1 tutsa ona da kabulüm :) :)

Şaka bir yana bu tarz skillerin zaten ileride geleceğini düşünüyorum. Ekip şuan daha önemli konulara yoğunlaşmış gibi.
Zaten çok abartı bir şey değil ki bu. Mevcut gösterdiğim videodaki stillde sadece hedefe blink eklenecek . Çok ahım şahım inanılmaz zaman gerektiren bir şey değil yani.

Sphecta

Üye
aslında skywer a birikme eklenebilir mesela 5 kere skywer kullandığında birikme boşaltması şeklinde skill garanti stun atabilir.

AthenSlayeR

Üye
Arkadaşlar maalesef ben rise online ekibinin warrior oynanmasını istemediğini düşünmeye başladım. Forumda hala mageler ve asaslar güçsüzüz diye ağlarken cevap veren moderatörler warriorların güçsüzlüğü zevksizliği ve ilerde yaşayacağı mana giderleri gibi konuları görmezden geliyorlar. Np rankta ise herşey ortada. Warrior ne solo nede pt ile efektif değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt