Weapon Crafting hakkında

Unbeatable

Üye
Bende oyunun 2.ayından beri craftla uğraşıyorum ( ilk ay 65e kastım) amacım weapon craftlamaktı gelen güncelemeyle gördüm ki craft ile yapılan silahlar moblardan düşen silahlardan farksız bana bu kadar emeğin karşılığı olarak mantıksız geldi çünkü aylar sözkonusu herneyse bende armor craftinge yöneldim çünkü orada yapılan imperial eşyalar moblardan düşmüyordu sonra bir baktım ki oda artık moblardan düşüyor üstelikte craft ile yapılanlardan daha güçlü özelliklere sahip zira crafted armorları aklı olan kullanmaz kim napsın dexten strden ödün veripte defansa yönelmeyi? sonuç olarak bende artık craftla ilgilenmiyorum oyuna sadece zindan yapmaya girip çıkıyorum craft pişmanlıktır herkese iyi forumlar.

Promises

Üye
Craft olayında saçmalamışlar ben toplayıcılıkta 10 level oldum mesela 10 level olmak için topladığım ogre ile ancak 3 level 4 level blackshimit olabildim bu bana çok saçma geldi. Benim bildiğim craftta materyalleri toplar ne basacaksan basarsın burada hem toplayıcılık yaptırılıyor hemde ayriyetten materyalden materyel kastırılıyor hal böyle olunca craft olması gerektiğinden çok daha fazla zor oluyor. Bu kadar zor bit craft sisteminde en azından craft itemlerinin normal itemlerden daha değerli olması gerekirken o da yok daha değersiz. Bu craft sisteminde ya zorluk bu şekilde kalsın itemler daha değerli olsun atak ve ya bonus bakımından ya da itemler daha değersiz olacaksa en azından craft sistemi biraz kolaylaştırılsın.

RickSancheZz

Üye
Craft olayında saçmalamışlar ben toplayıcılıkta 10 level oldum mesela 10 level olmak için topladığım ogre ile ancak 3 level 4 level blackshimit olabildim bu bana çok saçma geldi. Benim bildiğim craftta materyalleri toplar ne basacaksan basarsın burada hem toplayıcılık yaptırılıyor hemde ayriyetten materyalden materyel kastırılıyor hal böyle olunca craft olması gerektiğinden çok daha fazla zor oluyor. Bu kadar zor bit craft sisteminde en azından craft itemlerinin normal itemlerden daha değerli olması gerekirken o da yok daha değersiz. Bu craft sisteminde ya zorluk bu şekilde kalsın itemler daha değerli olsun atak ve ya bonus bakımından ya da itemler daha değersiz olacaksa en azından craft sistemi biraz kolaylaştırılsın.

sıfırdan bi hevesle crafta başlayıp toplayıcılık seviyenle meslek seviyen aynı oranda yükselmediğini görenler hüsrana uğrayıp uğraşılmaz diyip 10 levelde bırakıyor :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt