noticfrozen
Üye

Merhabalar Rise Online topluluğu ve yönetim kadrosu. Oyunu reddit üzerinden keşfettim. Oyunun websitesine bir göz attığımda genel olarak imla hataları ve kötü kurulmuş cümleler olduğunu gördüm. Gerek karakter açıklamaları, gerekse de hikaye biraz amatörce yazılmış. Bu yüzden hiç ilgi çekici değil. Oyunu sadece Türkçe değil, ingilizce de yayınlamayı planlıyorsunuz anladığım kadarıyla. Size tavsiyem websitesindeki açıklamaları destansı bir dilde yazmanızdır. Böylelikle okuyucunun ilgisini çekebilir. Zaten zor bir şey değil. Eğer yazı yazmayı seven, akıcı yazan birini bulursanız rahatlıkla bu işin altından kalkarsınız. Elbette ki söz konusu cümleleri tek tek yazmayacağım ancak daha iyi anlatabilmek için örnek vereceğim.
Priest açıklaması:
Tekli ve grup iyileştirme yetenekleri ile diğer güçlendirme yetenekleri sayesinde yakınındaki birçok savaşçıyı koruması altına alır ve hayatta kalma şanslarını arttırır. Güçsüzleştirme yeteneklerine sahip olanlar ise rakibin savunmasını kırmada olmazsa olmazlardandır.
Görüldüğü üzere cümle sanki doğaçlama yazılmış gibi.
Düzenlenmiş açıklama:
Rahipler, çeşitli iyileştirme ve güçlendirme yetenekleri sayesinde yakınındaki bir çok müttefiki koruma altına alarak onların hayatta kalma şanslarını artırır. Savaş alanında kritik bir öneme sahip olan bu sınıf-karakter-, rakiplerini güçsüzleştirerek onları saf dışı bırakma konusunda vazgeçilmezdir.
Fırsat bulursam oyunu ileride denemeyi planlıyorum. Oynayacak kişilere şimdiden iyi eğlenceler.
Priest açıklaması:
Tekli ve grup iyileştirme yetenekleri ile diğer güçlendirme yetenekleri sayesinde yakınındaki birçok savaşçıyı koruması altına alır ve hayatta kalma şanslarını arttırır. Güçsüzleştirme yeteneklerine sahip olanlar ise rakibin savunmasını kırmada olmazsa olmazlardandır.
Görüldüğü üzere cümle sanki doğaçlama yazılmış gibi.
Düzenlenmiş açıklama:
Rahipler, çeşitli iyileştirme ve güçlendirme yetenekleri sayesinde yakınındaki bir çok müttefiki koruma altına alarak onların hayatta kalma şanslarını artırır. Savaş alanında kritik bir öneme sahip olan bu sınıf-karakter-, rakiplerini güçsüzleştirerek onları saf dışı bırakma konusunda vazgeçilmezdir.
Fırsat bulursam oyunu ileride denemeyi planlıyorum. Oynayacak kişilere şimdiden iyi eğlenceler.