ÇÖZÜM "Win64 Shipping" Hatası Hakkında (Güncel)

RickSancheZz

Üye
merhaba bendede hala aynı sorun devam edıyo 10 dk bir crash yiyorum . yaklaşık 1 yıldır aynı sistem ile oynuyorum böyle bir sorun yoktu .bu gün itibari ile almaya başladım format attım yeniden kurum yaptım yine aynı sorun devam edıyor destek olurmusnuz

atladığınız windows güncellemesi var mı kontrol edin, isteğe bağlı olanlarıda güncelleyin, benim ne zaman crash problemim olmaya başlasa bakıyorum windows güncellemesi gelmiş

tiamo

Yeni Üye
atladığınız windows güncellemesi var mı kontrol edin, isteğe bağlı olanlarıda güncelleyin, benim ne zaman crash problemim olmaya başlasa bakıyorum windows güncellemesi gelmiş
Hayır yok , burayla ilgilenen kimse yokmu dc den de yazıyorum ilgilenen yok . zindanlarda son bosa gelıyorum atıyor çıldırmak üzereyim destek olurmusnuz artık !!

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Hayır yok , burayla ilgilenen kimse yokmu dc den de yazıyorum ilgilenen yok . zindanlarda son bosa gelıyorum atıyor çıldırmak üzereyim destek olurmusnuz artık !!

Sistem özellikleri ve yaşadığınız sorunu tam olarak açıklayıcı bir şekilde yazarmısınız rica etsem.

rotute

Üye
Oyun vanguard ile çakışıyor o yüzden vanguardı msconfig> başlangıç üzerinden devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatın muhtemelen sorununuz çözülecektir.

Lucifer1571

Yeni Üye
konu dışı ama oyuna yeni başlayacağız. Fakat indirme hızım 1 mb oyun çok yavaş iniyor bilginiz varmı hiç. Wifi ile indiriyorum

Meapr

Moderator
konu dışı ama oyuna yeni başlayacağız. Fakat indirme hızım 1 mb oyun çok yavaş iniyor bilginiz varmı hiç. Wifi ile indiriyorum
Selamlar,
1) Öncelikli olarak kablolu bağlantı sağlamanız oldukça faydalı olacaktır.
2) Ardından, dns ayarlarınızı Google dns olarak değiştirin.
3) Windows Güvenlik Duvarı'na Rise Launcher'i ekleyin.
4)Oyun klasörü içerisinde bulunan XML uzantılı dosyaları silip, indirme işlemini lütfen tekrar deneyiniz.

1722362970167.png

TheGone

Üye
Dosyalari indir başarisiz diyorsa dosyalar bilgisayarinizda yüklüdür şimdi en basit yapacaginiz durum eksik olan dosyalari tek tek indirin ve bilgisayarim C: system32 klasörünün içine atin calişicak eger sisteminiz sistem 32 ise SysWOW64 klasörüne atin eksik dosyalari En basit ve en kolay cözümüdür.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt