Witchy yetersiz çok ks var.

HeaveN

Üye
Witchy keserek şapka alıyoruz ama çok az var hızlı çıkıyolar öldüğü yerde ama 8 kişi parti kurmuş tek onlar kasıyor..

Harita bölgelerine dağıtılabilirdi.
Çok zaman kaybı böyle bide ks var

Pitou

Üye
Slotlar hep mafyalaşmış herkes kendi adamlarını sokmuş kimse pt almıyor. Etkinlik dediğin sistemde herkes faydalanır. Ama burda sadece belli başlı kişiler kesiyor. Slotları dağınık yapsalardı keşke daha güzel olurdu. Row asist exp kasmak için tasarlanmış bir sistem Etkinlikte row asist açılması çok saçma bence moblar row asistle seçilmemeli etkinliklerde.

Son düzenleme:

mewlan

Üye
Şahsen hiç bir oyunda yılbaşı veya diğer günler için yapılan bir etkinlikte bu kadar zor olduğunu görmedim. Farmda ki item kasma zorluğu veya drop zorluğunu yapan kafa yapısı burda da kendisini gösteriyor. Şu oyunda en azından bu tarz etkinliklerde insanları bıktırmayın. Gerçekten oyuncu kaybediyorsunuz.

Alkoer

Üye
Ben göremedim bu mobları hiç. Pk bölgesi hariç her yerde olması gerekmiyormu mantık olarak.

Basit görsel bir etkinlik neden bu kadar zor anlamadım. Hatta bu itemler neden ticarete açık o da saçmalık.

DigitalMan

Üye
adam beni tehdit bile etti baska kanala gec yoksa seni banlatırım daga kaldırırım falan filan

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt