Sunucuya bağlanmıyor wrong client diye hata veriyor
rucukutu76 R Üye Katılım 25 Nis 2022 Mesajlar 13 Puanları 3 25 Nis 2022 #1 Sunucuya bağlanmıyor wrong client diye hata veriyor
RainOfFire Üye Katılım 22 Nis 2022 Mesajlar 153 Puanları 43 25 Nis 2022 #2 ayni hatayi ben de aliyorum malesef. ayni hesapta baska karaktere girebiliyorum fakat oyandigim mage karaktere giris yapamiyorum.
ayni hatayi ben de aliyorum malesef. ayni hesapta baska karaktere girebiliyorum fakat oyandigim mage karaktere giris yapamiyorum.
rucukutu76 R Üye Katılım 25 Nis 2022 Mesajlar 13 Puanları 3 25 Nis 2022 #3 7. kanal kapandı bizim çarlar bugda kaldı yazdım konuyla ilgileniyoruz diyorlar bakalım inşallah çabuk gelir yoksa bana 2 level borçları var
7. kanal kapandı bizim çarlar bugda kaldı yazdım konuyla ilgileniyoruz diyorlar bakalım inşallah çabuk gelir yoksa bana 2 level borçları var
RainOfFire Üye Katılım 22 Nis 2022 Mesajlar 153 Puanları 43 25 Nis 2022 #4 rucukutu76' Alıntı: 7. kanal kapandı bizim çarlar bugda kaldı yazdım konuyla ilgileniyoruz diyorlar bakalım inşallah çabuk gelir yoksa bana 2 level borçları var Genişletmek için tıkla ... Ben de Protean 7deydim sanirim sabah cikarken. Allah bilir ne zaman acilir umarim kisa surede cozulur.
rucukutu76' Alıntı: 7. kanal kapandı bizim çarlar bugda kaldı yazdım konuyla ilgileniyoruz diyorlar bakalım inşallah çabuk gelir yoksa bana 2 level borçları var Genişletmek için tıkla ... Ben de Protean 7deydim sanirim sabah cikarken. Allah bilir ne zaman acilir umarim kisa surede cozulur.