X Klanlar + Slot Mafyaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BOGAZINYARGICI

Üye
x klanlar + slot mafyaları...

Bu konu ile ilgili tam olarak ne zaman bir işlem yapılacak ? Örnek x klanı tüm 4lü grim slotlarını tutmuş durumda, tüm grimler benim diyor protean da dahil.. Bu adama bu şekilde konuşmasına nasıl mani olamıyorsunuz ? Kamp 4 kapandı düşen silahların piyasası düzelsin diye ( arch vs. ) eyvallah da normal kendi halinde oynayan exp kasan oyuncu nerede kasacak ? kamp 4 ün mafyası diğer kamplara dağıldı. Beyler ekibi olarak 20 saatir kamp 3 sol 4lü grimde ks atıyoruz, 3 mobdan 1inden kutu aldığı halde full 80 skill ile daldığı halde adam slottan çıkmıyor, sebebi tek kişi olması, diğer slotlardan getirisi olması.

Günün sonunda bu kişiler için bir şey yapılması gerekiyor. IP sınırlaması mı olur ne olur bilemem lakin bu şekilde yürürse sonumuz X oyun gibi olacak.

Bunun dışında klan bosu bugu ile ciddi avantaj sağlayan ekiplerin itemleri silindi vs eyvallah. Lakin klan lwlleri olduğu gibi duruyor. Yine bizim gibi emek emek ilerleyen arkadaşların hergün etkinliklere girip battle point kasıp klana bağışlayıp bu şekilde ilerleyen arkadaşların emeğine yazık değil mi ?

Bu tür adaletsizlikler çözülmedikçe oyun X oyuna dönecek ve sonradan keşke diyeceksiniz, sizden ricam acil bir aksiyon alınmasıdır. IP sınırlandırması olmuyor ise aynı ipden vs giren kişiler için kutudan coin item vs çıkmasın. Düzeltmek istedikten sonra düzeltilir ama bu adamlar premium alıyor cash yüklüyor dedikten sonra hiçbir şey düzelmez.

Saygılar.

1.jpg

2.jpg

yalcinmy

Yeni Üye
Çok önemli bir konu fakat yönetim bu durumun üzerine halen neden düşmüyor anlamıyorum,birkaç mafya için oyunun geleceğini riske atıyorlar,oyun böyle giderse x oyuna yavaş yavaş döner ne yazık ki dönmeye başladı bile. " Umarım bu sefer kaldırılmazda özgür bir şekilde kendimizi ifade edebiliriz :)))) "

foruen

Üye
Mafyalardan sıkıldık rise onlinenin bir oyunucusu olarak levelimizi kasık death valleyde savaşmak istiyoruz fakat bu mafyalar yüzünden ne exp slotu bulabiliyoruz ne başka bir şey yönetimin bir el atmasını istiyoruz

Mlty4430

Yeni Üye
Yeter artık bir düzen getirin şu oyuna dayancak gücümüz kalmadı exp kasacak slot yok hepsi mafya......

Silencer

Üye
Arkadaşlar mazur görün yazacaklarımı ; bu bir mmorpg oyunu değil mi ? Yani iteminiz daha iyiyse her slotu alabilirsiniz doğru mu ? Düzgün itemli düzgün bir ekip kurun ve alın abi neyin tantanası bu

BOGAZINYARGICI

Üye
Arkadaşlar mazur görün yazacaklarımı ; bu bir mmorpg oyunu değil mi ? Yani iteminiz daha iyiyse her slotu alabilirsiniz doğru mu ? Düzgün itemli düzgün bir ekip kurun ve alın abi neyin tantanası bu
hocam sen en son ne zaman exp kastın? 85 lwlsen zaten senin tantanan değil. Farklı konulara geçebilirsin

yalcinmy

Yeni Üye
siz sadece klan ks olarak düşünüyorsunuz,peki bunu yeni başlayan oyuncular nasıl yapacak biraz mantıklı düşünürmüsünüz lütfen? arkadaşlar masrafını diğer slotlardan çıkardıkları için ve hesapları kasıp kasıp sattıklarından çekinecekleri birşeyleri yok bizim gibi bireysel oynayan oyuncular için sizin söylediğiniz şey pek mantıklı değil,yönetimin ağzından konuşmayın lütfen.

Son düzenleme:

Silencer

Üye
hocam sen en son ne zaman exp kastın? 85 lwlsen zaten senin tantanan değil. Farklı konulara geçebilirsin
Su an kasıyorum , şimdi gidip döner ekmeğine devam edebilirsin kardeşim . Ben mage oyuncusuyum mage ekibimle alamadığım hiç bir slot olmadı. Şu anda da asas kasıyorum ve nerdeyse full itemli char dizdim sizin gibi görev itemleriyle slota girmeye calısıp alamayınca ağlamıyoruz mantık çok basit itemin daha iyiyse alırsın

siz sadece klan ks olarak düşünüyorsunuz,peki bunu yeni başlayan oyuncular nasıl yapacak biraz mantıklı düşünürmüsünüz lütfen? arkadaşlar masrafını diğer slotlardan çıkardıkları için ve hesapları kasıp kasıp sattıklarından çekinecekleri birşey olmadığından bizim gibi bireysel oynayan oyuncular için sizin söylediğiniz şey pek mantıklı değil,yönetimin ağzından konuşmayın lütfen.
Ne olsun istiyorsun kardeşim mesela ? Oyuna aylarını hatta yılını veren adamla oyuna yeni başlayan adam eşit mi olsun ? Hangi oyunda var böyle bişey ? Sen kendi seviyene göre slota geçeceksin o adam kendi seviyesine göre

Bu oyun bireysel oynamaya uygun değil en basitinden solo aldığın xp bile parti ile aldığın xp den kat kat düşük :)

BOGAZINYARGICI

Üye
Su an kasıyorum , şimdi gidip döner ekmeğine devam edebilirsin kardeşim . Ben mage oyuncusuyum mage ekibimle alamadığım hiç bir slot olmadı. Şu anda da asas kasıyorum ve nerdeyse full itemli char dizdim sizin gibi görev itemleriyle slota girmeye calısıp alamayınca ağlamıyoruz mantık çok basit itemin daha iyiyse alırsın
pek mantıklı insan @Silencer . Şuan aktif olarak 85 lwl çarlarımız ile kamp3 sol 4lü grimde adamla kapışıyoruz, 3 mobdan 1 tane kutu aldığı halde gitmiyor. Sebebi ise aynı adamın kamp2 sol 4lü grim den getirisi olması. O kadar bilgilisin , kralsın ya madem öyle gel kamp 2 sol 4lü grim. Oturup seni izlicem bakalım alabilecek misin? Klavyeden yazı yazmak kolay hocam, sen işine gücüne bak biz senin hakkını da savunuruz.

Silencer

Üye
pek mantıklı insan @Silencer . Şuan aktif olarak 85 lwl çarlarımız ile kamp3 sol 4lü grimde adamla kapışıyoruz, 3 mobdan 1 tane kutu aldığı halde gitmiyor. Sebebi ise aynı adamın kamp2 sol 4lü grim den getirisi olması. O kadar bilgisin , kralsın ya madem öyle gel kamp 2 sol 4lü grim oturup seni izlicem bakalım alabilecek misin? Klavyeden yazı yazmak kolay hocam, sen işine gücüne bak biz senin hakkını da savunuruz.
Eminim öyledir kardeşim devam devam hadi göreyim sizi aslanlarım :) 3 mobdan 1 tane bile kutu verme bakalım gidiyor mu gitmiyor mu :)

Silencer

Üye
Sende 8 tane 80 skili vuran bp getireceksin o zaman ya da gücünün yettiği slota geçeceksin de neyse kankam siz haklısınız diyim konu kapansın farklı oyunları oynuyoruz sanırım biz :) görev itemlerinizle size başarılar

BOGAZINYARGICI

Üye
Sende 8 tane 80 skili vuran bp getireceksin o zaman ya da gücünün yettiği slota geçeceksin de neyse kankam siz haklısınız diyim konu kapansın farklı oyunları oynuyoruz sanırım biz :) görev itemlerinizle size başarılar
dostum, benim nickim alt tire BOGAZINYARGICI alt tire BEYLER ekip lidereyim. Sana görev itemli olup olmadığımızı bizzat kanıtlamak isterim. Var ise uygunluğun istediğin tarih-saat-yer de istediğin çar ile 1vs1 atalabiliriz. Forum üzerinden show yapmayı bırak. İşine bak. Senin bizi haklı bulmana ihtiyacımız yok.

Son düzenleme:

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Öncelikle MMORPG bir oyun oynuyorsunuz bunu unutmayın lütfen.
Oyun içerisinde KS diye tabir ettiğimiz Kill Steal yasak değildir, iki tarafa da yararı yoktur bence orası ayrı.
Bu tarz konuların yeri maalesef burası değil, bunu bir önceki silinen konunuzda ve clan arkadaşlarınıza ilettim.
Konuyu görmek istediğiniz ve nickleri vs. sildiğiniz için örnek olması açısından tutuyorum şu an.
Konuyu bu şekilde açıp clan arkadaşlarınızla olumsuz yorumlar atıp, beğenip baskı altında bırakıp işlem yaptıramazsınız öyle bir oyun değiliz bilginiz olsun.

Lütfen şikayetler için destek biletini kullanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt