Yabancı yayıncıların da ortak şikayeti

talevillage6

Üye
Birkaç yayın izledim ve hepsinin söylediği bir şey var ki karakterlerin vuruş hissiyatı çok zayıf .Mesela bir tanesi mage açmış öyle deneyimliyor ve diyorki saldırken sadece ve hep elini kaldırıyor başka bir şey yapmıyor saldırdığımı hissetmek istiyorum . Bu konu üzerinde ciddi anlamda çalışılmalı bence yeni bir oyuna yakışmıyor .Animasyonlarda da iyileştirilme olması gerektiğini düşünüyor çoğu kişi . Küresel alanda rekabet etmek isteniyorsa bence de acilen skil vuruşları ve animasyonlarda ciddi değişiklik yapılmalı diye düşünüyorum ben de...

Kenshin

Üye
Merhaba,

Grafik geliştirmeleri halen yapılmakta. Belki biliyorsunuzdur; Alfa1 ve Alfa2 arasında bile çok fark var. Oyuncu hareketleri ve vuruş efektleri konusunda geliştirici ekibin bilgisi var, düzeltmeler yapılacaktır.

talevillage6

Üye
Merhaba,

Grafik geliştirmeleri halen yapılmakta. Belki biliyorsunuzdur; Alfa1 ve Alfa2 arasında bile çok fark var. Oyuncu hareketleri ve vuruş efektleri konusunda geliştirici ekibin bilgisi var, düzeltmeler yapılacaktır.
Geliştirmeler yapıldığı taktirde iyi bir oyun ortaya çıkabileceğini söylüyor çoğu , özellikle de oyuncu hareketleri ve vuruş efektleri :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt