Yakın Mesafede R ile yaklaşma sorunu

HazyShade

Üye
Merhabalar,
Bu hafta sonu itibariyle şöyle bir sorun yaşamaya başladım.
Moba uzaktan Z+R ile yaklaştığımda dibine kadar giderse sorun yok.
Ama mob yanımdaysa ve ben atağa başladıysam, ve yeterince yakın değilsem char R kombosu yapsamda mob'a yaklaşmıyor.
Şimdiye kadar böylmiydi bilmiyorum. ama el/kas hafızam yanıltmıyorsa beni daha önce böyle bir sorun yoktu.

Kimse bundan bahsetmediği için emin olarak yazmıyorum ama senaryo şu şekilde,
Bitki topluyorum, mob geliyor bana vuruyor.
Mob'u Z ye alıyorum, elim Skill + RR +Skill +RR yapıyorum.
Normalde R ye bastığımızda mob'a yaklaşıyordu, hatta mouse oynatınca değişik şekil görüntüler bile ortaya çıkıyordu.
Şimdi R vursa bile yetenek vurmuyor ve Uzak diyor.
buradaki 18. madde ile alakası var mı ? Eskiden neden sorun olmuyordu, R her türlü yaklaştırıyor muydu ?

t9gfoaq.jpg

Witch_King

Üye
Evet bu sorun mevcut. Hatta rr kombosu ile bende sorun yaşadım. İkinci r bastığında karakter durup takip etmiyordu mobu. Fakat son güncellemede bunu düzelttiler. Yine de eskisi gibi değil dediğin gibi. Zaten karakterin de vurup vurmadığı anlaşılamıyor. Ne kolu kalkıyor ne de bir animasyonu var kombo yaptığında.

BySavas

Üye
Bu konuyu ben açacaktım gerek duymuyordum. Benim işim değil nede olsa. Yöneticilerin işi.

Alkoer

Üye
Zindan da ilk oda daki uçan yaratığa r yapıp skill vurduğunuzda bir süre sonra r duruyor.

Bazen yaratığı seçip r bastığınızda " oto atak sonlandırıldı " mesajı verip hiç r atak yapmıyor.

kimyasal

Üye
Sanırım makroyu engellemek için yapılmış olabilir ? yada animasyonları elden geçirelim derken böyle bir sorun oluşmuş olabilir.

HERO

Üye
Nedense jep skill vurmaya kaciriorum. Lagg den mi yada başka bir sorun mu var anlayamadim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt