Yanlışlıkla Farm Premiumda Skill Sıfırladım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muratgngrd

Üye
Yukarıda da belirttiğim gibi yanlışlıkla farm premiumda skill sıfırladım. Complete premium sahibiyim. Geri iadesi yapılır mı ?

RickSancheZz

Üye
ah aceleciliğimizden kaybediyoruz hep, uyarıyı okusak para keseceğini söylüyor, aynı hatayı bende yaptım, soğuk su içtim :D

RainOfFire

Üye
Aarvardda 85 lvl karakterde yanlislikla 5 6 defa sifirlayinca ben akillandim, artik daha dikkat ediyorum :D

qsman3131

Üye
Merhaba ben de yeni oyuncuyum az önce aynı sorunu yaşadım skill açtırmak için biriktirğim para verdi farm preden exp preye geçtigimi sandım ama cool down varmış ve 22m yani skill açtırma param gitti ama coll down olduğunu bilmiyordum bununla ilgili her hangi bir konuda yardımcı olabilecek var mı ? karakterimin geçmişine bakılabilir skill açtırmak için büyün cashımı cebimden aldım

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Stat ve yetenek sıfırlaması yaparken, bir uyarıyla karşılaşacaksınız. Bu uyarıda, EXP Premium aktifken coin miktarı sıfırlanacak mı sorusu yer alacaktır. Eğer EXP Premium devredeyken sıfırlama işlemi yapılıyorsa, 0 coin olarak gösterilecek. Aynı şekilde, Farm Premium aktifken coin miktarı belirtilecek. Bu detaylara dikkat etmeniz önemlidir.

Ayrıca belirtmek isterim coin iadesi yapılmamaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt