Yanlışlıkla İtemi ucuza koymak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

paranoya

Üye
Arkadaşlar şimdi zorla alınmamış yada senin hatan diceksiniz biliyorum.
Ama insanlık hali uykusuzluk , dalgınlık olabiliyor.
Arch Sword +6 yı kullandığım için pazar fiyatının çok üstüne koydum sırf pazar dolu görünsün diye.
Daha doğrusu koyduğumu sanmışım. 275m yerine 27.5m'e koymuşum alan kişiye pm attığımda bende değil arkadaşıma verdim dedi. Ona pm attığımda ise senin hatan vs dedi.
Bakın hatanın bende olduğunu biliyorum ama , 2-3 haftalık emekle aldığım bir item. Aynısı benimde başıma geldi ve gittim adama direk ben pm attım itemin bende pc başında geçince yaz vs. diye. Yetkililer bu konuda bişi yapabiliyormu bilmiyorum ama.
Alan kişi QuietTheLegends Clanından birisi tanıyanlar filan varsa lütfen bana yardımcı olsun. Lütfen :(

Ekli dosyalar

• uuuu.png
    uuuu.png
    3.6 MB · Görüntüleme: 220
  • uuuuuuuu.png
    uuuuuuuu.png
    4.6 MB · Görüntüleme: 217
  • uuuuuuuuuuuuuuu.png
    uuuuuuuuuuuuuuu.png
    4.6 MB · Görüntüleme: 219

MaRaKeSH

Üye
yazık olmuş dostum çok geçmiş olsun. o tarz adamlarda hep yan çarla dolanırlar. alana da bişey demezler sanmam. action housedan akşaama kadar ucuza item arayan arkadaşlardan sanırım. geçmiş olsun

DraeThyN

Üye
Yapacak bir şey yok adamın insafına kalmış durumdasın.

HeaveN

Üye
bendede bi kere olmuştu sabah erken koyam aynı item vardı bazılarını ucuz koymuşum yorgundum demek istediğim sabah tezgah kurmayın insan yorguno oluy koyabiliyo
yorgun ve gözleriniz yorulmuştur o an hemen kurup yatıyım diyosunuz ama fiyat yanlışlıkla ucuz koyuyosunuz iyicene inceleyip pazar üst alıp tekrar fiyat bakın
büyük item koyarken 3 4 kere bakmanız tavsiye ederim ben öyle yapıyorum.

Namesizz

Üye
İtemin fiyatına 20 kere bakıp koymama rağmen pazarı bozup tekrar kuruyorum.Evde prizde ütü unutmak gibi,ocağın altını açık bırakmak gibi 30 kerede baksan emin olamıyorsun.

Aynı şekilde 5 m yerine 500 k ya koyduğum itemde olmustu taa eski dönemde diğer oyunda.

Oluyor böyle g..te giriyor yapcak bir şey yok neden vermedi demek mantıklı değil.

Namesizz

Üye
İtemi ben alsam ucuza geri satardım bende vermezdim bu arada.270 m se 2 gb ye geri verirdim işine geliyorsa yapcağım max budur.

KARLIGAN

Üye
Çok geçmiş olsun dediğiniz gibi hata sizin. Böyle durumlarda itemi geri verip vermemek alan kişinin vicdanı , etik anlayışına kalıyor malesef.

Akc

Üye
Geçmiş olsun kardeşim.Demekki o paranın senden çıkması gerekiyormuş öyle düşün.

paranoya

Üye
herkese çok teşekür ederim , çok zaman harcayıp aldığım bi itemdi o yüzden çok yaktı bu durum canımı. alan kişi biraz empati yaparsa durumumu anlıcağını düşünüyorum.
haksız olduğumun ve hatalı olduğumun tekrar altını çizerim. sadece bi umut bendeki işte..

Robert

Üye
Sen şimdi o itemi normal fiyatının çok üstüne pazar koymuşsunya. İçinde çok küçük de olsa satılır umudu olmuş demekki. Yoksa pazarın dolu olup olmamasının ne önemi var değil mi ? Yani sen fiyatı bilmeyen birine kazık atmak istemişsin aslında. Bir dolandırıcının bir lafı vardı. ''Ben beni dolandırmaya çalışmayan hiç kimseyi dolandırmadım'' şeklinde. Tam olarak durum bu :D

Hedvein

Üye
Tavsiyem pazara koymadan önce en az 3 defa mouseu üzerine getirip kontrol etmen, geçmiş olsun.

paranoya

Üye
kanka oyunda auction house diye bir sistem var. bu kadar parası olan adam o sistemide biliyordur dimi. benim kimseyi dolandırma gibi bir derdim yok olmadıda. protean ırkından benle birlikte takılmış insanlar eminim vardır. nickim orda mevcut. kimsenin parasında pulunda gözüm olmaz.
Sen şimdi o itemi normal fiyatının çok üstüne pazar koymuşsunya. İçinde çok küçük de olsa satılır umudu olmuş demekki. Yoksa pazarın dolu olup olmamasının ne önemi var değil mi ? Yani sen fiyatı bilmeyen birine kazık atmak istemişsin aslında. Bir dolandırıcının bir lafı vardı. ''Ben beni dolandırmaya çalışmayan hiç kimseyi dolandırmadım'' şeklinde. Tam olarak durum bu :D

Robert

Üye
kanka oyunda auction house diye bir sistem var. bu kadar parası olan adam o sistemide biliyordur dimi. benim kimseyi dolandırma gibi bir derdim yok olmadıda. protean ırkından benle birlikte takılmış insanlar eminim vardır. nickim orda mevcut. kimsenin parasında pulunda gözüm olmaz.
Hocam sana şöyle söyleyeyim. İtemi alan kişi sana 1 saat sonra pm atsa ve dese ki , ben itemi bilmiyordum pahalıya almışım paramı geri ver ben de itemi vereyim. Kabul eder miydin? Bu soruyu kendine samimi şekilde sor bence. Sonrasında da daha fazla düşünme bu olayı. Gene alırsın o itemi oyunda fırsatlar çok.

paranoya

Üye
Hocam sana şöyle söyleyeyim. İtemi alan kişi sana 1 saat sonra pm atsa ve dese ki , ben itemi bilmiyordum pahalıya almışım paramı geri ver ben de itemi vereyim. Kabul eder miydin? Bu soruyu kendine samimi şekilde sor bence. Sonrasında da daha fazla düşünme bu olayı. Gene alırsın o itemi oyunda fırsatlar çok.
dostum ben pot satışı yaparken yanlışlıkla 1.8m yerine 18 e koydum ve çeken kişiye ulaşıp geri verdim parasını. bak ben gerçekten haklı çıkma peşinde filan değilim . boktan bi olay yaşadım ve yardımcı olucak , ss lerdeki kişiyi tanıyor olabilcek birileri varmı diye konu açtım. yoksa üstüne 1 bardak su içip sağlık olsun demekten başka bir şansım yok zaten. dediğin gibi bir oyun için kimsenin keyfini kaçırmaya gününü bok etmeye gerek yok diye düşünüyorum. emek verilmeden alınan şeydende hayır gelmiceğini biliyorum.

RionLi

Üye
Geçmiş olsun dostum keyif kaçıran bir durum

kopil

Üye
Pazari kurduktan sonra tekrar kontrol etmek icin my merchanta girip bakabilirisiniz. Supheye dusup pazari bozup tekrar kurmaniza gerek yok.

DiabIo

Üye
Öncelikle çok geçmiş olsun dostum. Bu ve benzer durumlar çok can sıkıcı bir hâl aliyor ister istemez, yanlışlıkla ya da kasten yüksek koyup pahalıya satanlar, ya da senin durumun gibi tam tersi büyük zarar edenler. Şu coin miktarını pazar, envanter, banka, trade, hatta fiyat vermek ya da trade e eklemek için miktarı yazarken dahi farklı renklerde göstermeliler.
İtemlerdeki gibi olabilir;
1m altı beyaz
1-10m yesil
10-100m mavi
1gb-10gb mor
10gb-21gb sarı
O an miktarı idrak edemesek bile pazara ya da trade e fiyatı yazarken değiştiği anda insanı uyarıcı bir nitelik kazanır. Benzer durumların yaşanmaması adına bunun ile ilgili bir geliştirme yapılabilir, çok zor olacağını düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Was

paranoya

Üye
Öncelikle çok geçmiş olsun dostum. Bu ve benzer durumlar çok can sıkıcı bir hâl aliyor ister istemez, yanlışlıkla ya da kasten yüksek koyup pahalıya satanlar, ya da senin durumun gibi tam tersi büyük zarar edenler. Şu coin miktarını pazar, envanter, banka, trade, hatta fiyat vermek ya da trade e eklemek için miktarı yazarken dahi farklı renklerde göstermeliler.
İtemlerdeki gibi olabilir;
1m altı beyaz
1-10m yesil
10-100m mavi
1gb-10gb mor
10gb-21gb sarı
O an miktarı idrak edemesek bile pazara ya da trade e fiyatı yazarken değiştiği anda insanı uyarıcı bir nitelik kazanır. Benzer durumların yaşanmaması adına bunun ile ilgili bir geliştirme yapılabilir, çok zor olacağını düşünmüyorum.
o kadar güzel bi tespit ki. sonuna kadar katılıyorum brom.

Vioneeraa

Üye
Item keske bana denk gelseydi. Sana bizzat teslimatini yapabilirdim.
Yasadigin durum icin cok üzüldüm.
Umarim bi çözüm bulabilirsin iyi forumlar..

Relapse

Üye
Oyundaki seviye düşüklüğü inanılmaz boyutta. Adamın dürüstlük yapacağını düşünmen bile üzücü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt