Yapılacak denilen şeylerin üzerinden uzun süre geçmesi?

rotute

Üye
Merhaba herkese,

Oyunu ilk açıldığı günden beri oynayan ve ekibi olan bir oyuncuyum ancak ekip olarak başladığım tüm arkadaşlarım oyunu bırakmak durumunda kaldı çok keyifli ve zevk aldığım bir oyun oldu emeğinize sağlık. Ancak eklemem gerekiyor ki yapılacak olan bir çok şey yapılmadı bunlar neler ;

1.afk pazar oyuna eklenmedi ki tanıtıminda bile yer alan özellik
2. silah hasarları hala poison ancak ilk güncelleme düzeltilecek denmişti ve aylar geçti vixen gibi silahlar hala poison damage :/
3.Monumentlerin içine girme düzeltilecek denildi hala okçular için problem ve sorun devam ediyor ki yetkililer bunun bir görüntü bug u olduğunda belirtmişti.
4. Craft sistemi ve yeni güncellemeler belirtilen tarihlerde gelmedi

Daha belirtebilecegim bir çok hata ve pazarda çöküş mevcut sizlerinde aklına gelen bir çok şey vardır elbet.300 m değerinde olan itemlerin 50 m bile etmemesi 1 ay içerisinde yangın yeri misalidir. Ben hesabımı aylar sonra nft karakter olarak satışa çıkardım alicisina hayırlı olsun. Yeni güncellemelerde yani gerçekten bu sistem düzeldiğinde tekrar görüşmek üzere.

Witch_King

Üye
Yazdıklarına harfiyen katılıyorum. Ve dediğin gibi bunların dışında da bir sürü problem hala verilen tarihler ve sözler çerçevesinde yapılmadı. Neden bu kadar uzun sürüyor hataları düzeltmek bilemiyorum. İlla kocaman patchlere gerek yok. Her hafta bir patch ile tek tek yavaş yavaş giderilir sorunlar. İnsanlarda bu kadar sabırsız davranmaz. Hiç bir hareket yok terk edilmiş kasaba gibi.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Crafting bu yamada aktif ediliyor. Diğer maddeler üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir, sırayla hepsi aktif edilecektir.
İyi forumlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt