İstek >>Yapılan güncelleme eksiklikleri <<

samcro16

Üye
Herkese selamlar,
En son yapılan güncelleme notlarını gördükten sonra yetkili arkadaşların söyledikleriyle yaptıklarının bir olmadığını farkettim. Cleaver'ın yanması ya da başka itemin parlaması gibi önemsiz olan oyun içi bazı şeyler için güncelleme yapılırken, bugün 30 dakikadır dorion 1 tıkladığım halde kafasına göre 3-4-5 gibi farklı camplara atması sorunu ile karşı karşıya kaldım. Bu sorunu gerek dc den gerekse forum üzerinden defalarca iletmeme rağmen önümüzdeki güncelleme yapılacaktır tarzında geçiştirici cevaplar aldım . Bu sadece eksikliğin bir tanesi bunun gibi yüzlerce eksik sayabilirim . Bir an önce yapılan güncellemenin önem sırasına göre yapılması ve biz oyuncuların daha zevkli bir şekilde oynamasını ben kendim adına rica ediyorum.

Paris

Üye
Merhaba,

Bahsettiğiniz farklı kanallara atma sürecinde tıkladığınız kanal dolu olduğu için farklı kanallara ışınlanmaktasınız.

samcro16

Üye
Merhaba,

Bahsettiğiniz farklı kanallara atma sürecinde tıkladığınız kanal dolu olduğu için farklı kanallara ışınlanmaktasınız.
Bu sadece birisi dorion 1 e girerken dolu ise zone is full desin kafasına göre atmasın. ikincisi dorian a geçiyoruz oyundan atıyor bunlara çözüm bulunması gerekirken cleaverın yanmasıyla uğraşıyorlar

JaxSui

J
Bu pazarları 10 saniyede açmayı falan nasıl düzelteceksiniz çok merak ediyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt