Yapılması gerekenle sayın rise yönetimi !!!

duman0010

Üye
Sadece Öneri ...
1- haddar 4 ve 5 kapatılmalı nedenmi ? cünkü mmoprg oynuyoruz rekabet oyunu rekabet olucakki haddar 2 ve haddar 3 teki 8 battle priest ezik skil vurarak 0 mana masrafıyla farm atıyor yani oyunun % 75i 80-85 arası oldu zaten neden hala bu camplar açık cogu slot boş zaten kapatınki rekabet oluşsun artık
2- 85 cap getirdiniz yeni başlayan oyuncu ya bu exp cok zor gelicek tmm görevlerle halledebiliyorsun ama biraz daha kolaylaştırılması lazım expin + [coklu char kasıp zindan girenler için zindan droplarını + 75e cekinki o 15 20 char olan şahıslar 63 levele char kasıp 63den sonra sadece zindan girenler için avantaj olmasın ]
3- spin gibi güzel bir özellik getirmişsiniz bunu rise cashle çevirebiliyorsun neden coin değilde rise cash ? mmoları ayakta tutan oyunun ticareti ve oyunun kendi iç parasıdır oyun içi gold barı eritinki insanlar item alırken charına item koyarken tereddüt etmesin ben zarar edermiyim diye
4- RNG RNG sistemi diyorsunuz 1 şahıs 8 pc ile haddar camplarini esir almış durumda ve normal clanca yada oyuna başlayan bir ekip bu 8 farmcıları görünce miğdesi bulanıyor h2 h3deki bütün slotlardaki adamlar 85 level bu adamalrın exp ile hiç bir amacı yok ayrıca rng sistemi diyorsunuz bu adam haddarda drop alırken dvde elle farm atan adam emek veren adam nasıl drop alsın ? cünkü rng sistemi haddardaki alıyor
5 - doriona bir npc getirin her 15 günde bir 1 item değiştirerek o npcye koyun örnek veriyorum 1x magic puppet 15 gün sonra row 15 gün sonra kanat 15 gün sonra matta yada kostüm 15 gün sonra arcana 15 gün sonra repair hammer mağza itemlerinden sadece 1er tane değiştirerek koyabilirsiniz

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt