Yarı Def. Warrior Resillent Açıkken Tek Yiyip Ölebilmesi, Tebrikler. Ekli Resim Herşey Net.

Burtto

Üye
bazen tam ölüm zamanı basınca bug a giriyo skill basılmış görünüyor ama öldükten sonra işliyor animasyon seninde öyle olmuştur bence düzeltirler.
bende warriorum marlen arada denk geliyor db yemedimmi ortalama 2 2,5 k hasar vurabiliyor bana. orta itemliyim.

Awareness

Üye
bazen tam ölüm zamanı basınca bug a giriyo skill basılmış görünüyor ama öldükten sonra işliyor animasyon seninde öyle olmuştur bence düzeltirler.
bende warriorum marlen arada denk geliyor db yemedimmi ortalama 2 2,5 k hasar vurabiliyor bana. orta itemliyim.

Malesef öyle bi durum burada söz konusu olmadığına eminim, mana shieldden sonra pot dahi basıp, gelip vurmasını bekledim bilerek.

Gensuke

Üye
83 level seninle aynı item (6k hp?) bir rogue hiçbir db olmadan 8k vursa o zaman haklı olurdun.
  1. Vurulan karakter 83 level ve itemsiz (hp 6k)
  2. Vuran karakter +3 unique takı setli (Serverda tek) ve +8 unique dagger'lı 3k üstü ap'ye sahip server'ın sayılı 2 asasından biri.
  3. Weaken ya da belki Frenzy ile (skill bar + sağ debuff göstergesi kapatılmış) yenen bir hasar.
  4. Bunların sonucu 4k yenen bir hasar şansa kritik tutması ile 8k'ya ulaşmış.
  5. Belki de yılda bir yaşanan bu sahne bu küçük ihtimallerin çakışması ile vuku bulmuş.
Ortalama bir asasın 10k hpli eşit warriora vurduğu savage hasarı 1000 şanslı ise 1100 civarıdır.
Tüm skilleri kritik tutsa bile (imkansıza yakın) db olmadan kesemez. Çoğu zaman db'li de kesemez.
Bu görselin bir hükmü yok maalesef.
yayıncı dayanışması :D yorumun komikliği bir yere dbli bile olsa çok uçuk bir hasar sanki kritik skilli %1000 etki etmiş gibi

N3v3N

Üye
70 atak 70 def 10 master oynarken dvde mana shield bazen buga giriyordu. 20 basmada 1 denk geliyordu. Burtonun dediğine benzer şekilde basar basmaz mana yemeden olebiliodum.

Bu arada 5k HP yenileme skilide ender de olsa buga giriyor. CD e giriyor fakat islemiyor. En sık darknes caverm zindanında buga giriyor. Ne 1k nede 5k HP regen çalışıyor orada. Sanırım biriken zehirlerden dolayı böyle bir hata mevcut. Moblari tek tek kesince buga girmiyorlar.

Neyseki mana shielde nerf geldi. Böyle dertlerimiz kalmadı. Basmadan yatıyoruz :)

Kanatma skilleri de buglu çarın. 70 kanatma skilinde 10 sn de 1000 vurur yazıyordu. Ticket atıp 30 sn de vuruyor dedim. Skill aciklamasini guncelleyip 20 sn de vurur yazdılar. Hala 30 sn de vuruyor. Diğer 50 kusur lvl kanatma skilinde de aynı sorun var :)

True damage skilleri de buglu. %300 true damage yazan skill 600 true damage+R vuruyor. %200 true damage 200+R vuruyor. %150 true damage 150+R vuruyor.

Neyse çok uzayacak konu. Warrior buglari deyince yaz yaz bitmez...

Knight skilleri gelecek olursa bugsuz gelseler bari...

Awareness

Üye
70 atak 70 def 10 master oynarken dvde mana shield bazen buga giriyordu. 20 basmada 1 denk geliyordu. Burtonun dediğine benzer şekilde basar basmaz mana yemeden olebiliodum.
Bug ile alakalı olmadığını ve mekanikte bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum, şöyle ki;
Başka bir durumda hem manam ve hem HP %40 larda iken benzer bir durumla karşılaştım ve başka bir asas kritik çıkardı ve karakter orada shield açık olmasına rağmen vurulan damage yine manadan ve hpden fazla olduğu için yattı karakter fakat ikisinin toplamından fazla değildi damage yani önce mana gitse sonra hp den götürseydi damage yetmeyecek ve karakter düşmeyecekti,ayrıca yine mana %40 dolu şekilde karakter düştü, testini yapabilirsiniz. Diğer buglarınızın hepsine katılıyorum özellikle Darkness Cavern olayındakilerin hepsini ticketladım sadece HP recovery değil mana recoverylerde sıkıntıya giriyor orada ve ayrıca hem skillerdeki recoveryler hem de potlardakilerde çalışmayabiliyor.
FYI

marlen

Üye
Anlamadım ?? Azmı vurmuşum alın biraz daha fazla vurduğumu da atayım ? 3504 AP var charda sorun ney arkadaşlar ?

13501 Damage.png

Akroo

Üye
Anlamadım ?? Azmı vurmuşum alın biraz daha fazla vurduğumu da atayım ? 3504 AP var charda sorun ney arkadaşlar ?

Ekli dosyayı görüntüle 13949
Sakin ol şampiyon vurduğun hasar değil olay sadece önce bir konuyu okusaydın keşke adamın mana shield skili açık ve hiç manadan gitmeden tüm hasar can barından gitmiş bug var yani bug anlamışsındır umarım.

N3v3N

Üye

Ekli dosyayı görüntüle 13949
Warrior kadar defans warriordan çok ataginiz var. Vurmanız normal. Oyun bunu sunuyor. Başka hangi oyunda böyle bir denge var? Neyse burada sorun warriorun 2-3 patchte bir skillerinin nerflenmesi ve üstüne buglu olması.

Son düzenleme:

Iwilliamz

Üye
Warrior resilient skili kesinlikle düzgün çalışmıyor. Mana varken aniden ölüyorsun sebepsizce. Kaçtan resimli ticket gönderdim düzelme yok henüz ama inceleyeceklerini söylediler.
Oyun açılalı kac sene oldu wariror'un halen tek skill ağacı var. Rise online warrior online olmamak istiyor anlıyorum ama bu kadar da ezik warrior olmaz assas karakterinden resilient açıkken tek yesin.

Awareness

Üye
Reklama devam ediyor önce arkadaşı şimdi kendisi, boş yere cevap vermeyin.

Her aklı başında okumasını anlayan insan evladı , başlık ve konunun içeriğinden Resillent skillinden bahsedildiğini anlar, resime baksa Warrior'un bu skill açıkken full mana öldüğünü görebilir.

Burada arkadaşlar gelip şuraya gelip yönetimle konuştum Warrrior Resillent skillinin fixlenmesi hakkında dese attığı damage ile hava atmak yerine hem kendisine hem oyuna katkısı olacak. Ama daha okuduğunu tam anlayamamış, diyecek birşey yok.

---

*Not: Resillent anlamayan bilmeyenler için tekrar ediyim. Resillent skilline bastıgınızda ve damage aldıgınızda önce Mananızdan gider mananız biterse canınız gitmeye başlar. Konunun ilk mesajında Resillent açıkken tüm damage HP den gitmiştir ve karakter full mana ölmüştür ekli resimdede bu açıkça oklarla gösterilmiştir ve sorun sadece budur rogue sınıfı ile alakası yoktur olayın, okuduğunu anlayamanlara duyrulur.

emrdrc

Üye
Afedersiniz ama warrior klas olarak bu oyunda çöp bile olamıyor malesef... Kum torbasından ibaret... Saçma sapan ASAS'ların gönlünü hoş etmekten başka bir işe yaramıyor... Kum torbası gibi et yığını gibi geziyor dv'de... Neyse, bence bu işi düzeltmezler diye düşünüyorum... Zaten oyunun yüzde 70'i asas, yüzde 20'si mage , geri kalanlar da warrior priest felan...
Şükür warrior charımı satıp kurtuldum, yemin ederim saçlarım beyazladı bu 2 yılda :D
Şimdi okçu var yan karakterim, sadece zindan girip çıkıyorum...
Kafam o kadar rahatladı ki anlatamam, PUS yok, row yok, stress yok, pot derdi yok, o yok bu yok....
Bizim yöneticilerden tek isteğim, ASAS arkadaşlar tek skill ile karşı tarafın defansını 0 sayan bir skill koysunlar... Çok uğraştırmasın asaslarımızı...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt