Yayıncılar ve İçerik Üreticileri

Bruce_Lee

Üye
Yayıncıların ve youtube'da video paylaşan arkadaşların ; 2000 TL'lik drop , 5000TL'lik upgrade, gibi başlıklar atmasını doğru buluyor musunuz ?

Benim görüşüm, oyun sadece TL'ye yönelikmiş gibi bir izlenim yaratıyor.

SmiteWesson

Üye
Yayıncıların ve youtube'da video paylaşan arkadaşların ; 2000 TL'lik drop , 5000TL'lik upgrade, gibi başlıklar atmasını doğru buluyor musunuz ?

Benim görüşüm, oyun sadece TL'ye yönelikmiş gibi bir izlenim yaratıyor.
Bu başlıkların atılmasının en temel sebeplerinden bir tanesi video nun tıklanma ve izlenme sayısının doğru orantılı artması. Rakam ne kadar yüksek olursa insanlarda sanırım o kadar merak edip hemen video ya tıklama isteği doğuyor :giggle:

skaebneN

Üye
Bu konuyu daha önce dile getirmiştim. Her ne olursa olsun Global olarak yayınlanmış bir oyundaki her şeyin para ile döndüğünü gösteriyor. Oyunun mümkün olduğunca P2W olmamaya çalışmasını ve yöneticinin bu söylemlerini bilirsiniz. Ben de rahatsız edici buluyorum.

Bruce_Lee

Üye
Bu başlıkların atılmasının en temel sebeplerinden bir tanesi video nun tıklanma ve izlenme sayısının doğru orantılı artması. Rakam ne kadar yüksek olursa insanlarda sanırım o kadar merak edip hemen video ya tıklama isteği doğuyor :giggle:
Bireysel olarak herkes istediği başlığı atabilir, saygı çerçevesinde.

Ama sponsorlu yayıncı/içerik üreciticilerinin bu şekilde başlık atmaları dikkatimi çekti.

Dreamwalker

Üye
Onun yerine "İnanılmaz/çok pahalı" gibi sıfatlar kullanılsa hem oyuniçi masrafından bahsediliyor mesajı da verilebilir hem de tıklanmaya da devam edebilirler. Benim düşüncem bu.

_Cerberus_

Üye
Onun yerine "İnanılmaz/çok pahalı" gibi sıfatlar kullanılsa hem oyuniçi masrafından bahsediliyor mesajı da verilebilir hem de tıklanmaya da devam edebilirler. Benim düşüncem bu.
katılıyorum fiyat yerine bu şekilde başlıklar atılması daha mantıklı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt