Yayıncıların Kendini Oyun Sahibi Gibi Görmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aceresta

Üye
Son bir kaç gündüe izlediğim bir kaç yayıncı isim vermeyeceğim diğer oyunda izleyici kitlesi yüksek olanlar özellikle her seferinde yönetime söyleriM getirtiriz yaa o kadar kişi bizi izliyor yaparlar tabi yaaa gibi tabirler kullanılıyor. Abi siz bu adamlara para verip yayın yaptırırsanız bir tarafları kalkıp böyle konuşmaları şahsen beni çok rahatsız ediyor ve şuda bi gerçek oradan buraya çekmek için yönetim bişeyleri veriyorsa burada tutmak içinde bu yayıncıların istedikleri yapılır ve bu gerçekten çok mide bulandırıcı bir durum. İlerisi için daha farklı seneryolara yol açabilir önü kesilmez gibi duruyor ...

veqabond

Üye
vallahi son zamanlarda bu benimde dikkatimi çekti. Rise yönetimi biraz agrasif davranmış resmi yayıncı seçerken. Bunların filtrelenmesi gerekiyor.

saintx

Üye
+1 ve -1
Uzun süredir oyunu oynuyorum yayıncı degilim birazda eleştride dozajı kacırıp toxicleştigim oldu.
Fakat en toxic anımda bile dedigim bir şey mantıklı ise dinlendi ve uygulandı. Yonetim yayıncı olsun olmasın geri donüşleri onemsiyor ve makul ise geregini yapıyor. Bizim parayı sonradan bulmuş influencer bozuntuları bunun yayıncı oldugu için yapıldıgını sanıyorsa adamlar ne yapsın.
Birkaç bulundugum oneri :
-Server acılmadan once karakter oluşturup telaşa girmeden ozenerek yapmak
-Server acılmadan once anket yapılması fazla ırkı secmemek
-Coin pot dengesi bilinmedigi icin premium pot getirilip makul bir fiyatla satılması
-Grup dungeondaki inci bolümü aşırı sıkıcı oldugundan sayının azaltılması
dile getirdigim ve aklıma ilk gelen bir kaç istek ilk dile getirdigime eminim o halde oyunun sahibi ben miyim neyim :D

iGorDivandakoR

Üye
Yayıncılara el altından ANVİL DA + basmaları ıcın gb ve yayın acmaları ıcın cıddı ucretler verıldıgı konusuluyor? NEREDE TEMIZ OYUN !

Aceresta

Üye
+1 ve -1
Uzun süredir oyunu oynuyorum yayıncı degilim birazda eleştride dozajı kacırıp toxicleştigim oldu.
Fakat en toxic anımda bile dedigim bir şey mantıklı ise dinlendi ve uygulandı. Yonetim yayıncı olsun olmasın geri donüşleri onemsiyor ve makul ise geregini yapıyor. Bizim parayı sonradan bulmuş influencer bozuntuları bunun yayıncı oldugu için yapıldıgını sanıyorsa adamlar ne yapsın.
Birkaç bulundugum oneri :
-Server acılmadan once karakter oluşturup telaşa girmeden ozenerek yapmak
-Server acılmadan once anket yapılması fazla ırkı secmemek
-Coin pot dengesi bilinmedigi icin premium pot getirilip makul bir fiyatla satılması
-Grup dungeondaki inci bolümü aşırı sıkıcı oldugundan sayının azaltılması
dile getirdigim ve aklıma ilk gelen bir kaç istek ilk dile getirdigime eminim o halde oyunun sahibi ben miyim neyim :D
Sen oyun için güncelleme istiyorsun bu adamlar kendi çıkarları için güncelleme istiyor :)

SessizCogunlugunSesi

Üye
Son bir kaç gündüe izlediğim bir kaç yayıncı isim vermeyeceğim diğer oyunda izleyici kitlesi yüksek olanlar özellikle her seferinde yönetime söyleriM getirtiriz yaa o kadar kişi bizi izliyor yaparlar tabi yaaa gibi tabirler kullanılıyor. Abi siz bu adamlara para verip yayın yaptırırsanız bir tarafları kalkıp böyle konuşmaları şahsen beni çok rahatsız ediyor ve şuda bi gerçek oradan buraya çekmek için yönetim bişeyleri veriyorsa burada tutmak içinde bu yayıncıların istedikleri yapılır ve bu gerçekten çok mide bulandırıcı bir durum. İlerisi için daha farklı seneryolara yol açabilir önü kesilmez gibi duruyor ...
Kesinlikle katılıyorum.Biz oyunu yayıncılar oynuyor diye oynamıyoruz ,aksine dahada sogutuyorlar oyundan.Yayıncılara extra item .cash vs verilmesine karşıyım bu oyun içi adaleti bozmaktan başka bir işe yaramıyor.bu arada beğendiğim,kişiliğni takdir ettiğim,dürüstlüğüne inandığım yayıncılar var onlarda youtube'den emeklerinin karşılığnı alsınlar diye izliyorum,destekliyorum.

cartier

Üye
Her sey bir tarafada yayinda ailelere küfür etmek bu kadar kolay olmamali

Kenshin

Üye
Merhaba,

ROW Media ekibi yayınları olabildiğince takip ederek incelemelerde buluyor. Official Content Creator (Resmi İçerik Üretici) olan yayıncıların uygun görmediğiniz yayınlarını klip alarak Ticket üzerinden yöneticilere iletebilirsiniz.

cartier

Üye
Merhaba,

ROW Media ekibi yayınları olabildiğince takip ederek incelemelerde buluyor. Official Content Creator (Resmi İçerik Üretici) olan yayıncıların uygun görmediğiniz yayınlarını klip alarak Ticket üzerinden yöneticilere iletebilirsiniz.
Peki oyun sirasinda yayinda olan bir oyuncunun diger oyunculara küfür ettigini video alip yollansa ciddi bir yaptirim olurmu tskler

nurus207

Üye
Bu o yayıncıların barzoluğu ile alakalı,he burada oyun yönetimi suçlu mu,kesinlikle suçlu,partnelik verirken biraz yayıncının et mi balık mı olduğuna bakılır öyle verilir.

TheHandOfGod

Üye
yöneticilerin savunduğu yayıncıların çoğu knight çöplüğünden gelme ve bu oyunuda oraya döndürme çabası içerisinde olan isimler.. umarım çok geç olmadan gerekli tedbirleri alırlar

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,
Bu tarz algı yaratmak yanlış, yayıncılar ile normal bir kullanıcı arasında hiç bir fark yoktur. Bu tarz konular açılırken bir kanıt olması gerekiyor. Her oyuncumuz bizler için eşit durumdadır.

İyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt