Öneri yeni açılacak serverler arasında geçişler olsun...

Kiso

Üye
black dersertteki server sistemini güzel buluyorum, bi serverde karakter açtın diye diğer serverlere geçememe gibi bi durum yok, hangi serverde açarsan aç diğer serverlere geçilebiliyorsun.

serverlerde;

- exp server ( bu servere premium sahipleri girebilsin )

- ve normal klasik serverler şeklinde olsun ve bu serverlerin içindede kanallar bulunsun ki çok kalabalık olduğunda slotlardaki doluluk oranı sebebiyle oyuncular bekleyerek zaman kaybına uğrayıp görevlerinden veya gelişimden geri kalmasın.

NOT: pvp server koyulmasın, pvp server yerine dw haritasını biraz daha büyütüp dw haritası içinede kanallar koyulsa daha iyi olur diye düşünüyorum, pvpde yoğun kalabalık durumlar için seçenek olur.

bu şekilde ;
-çok kalabalık olursa yoğun bir oyuncu nufusuda tek bir alanda bulunmuş olacak ve rekabet daha yüksek olacağını düşünüyorum.

-geliştirilen itemler ve karakterler tek bi alanda bulunmuş olacak.

-firma eğer yaparsa belirlenen klasik serverlerde büyük savaşlar düzenleyebilir.

-serverler arasında geçiş olunca şu server boş gibi düşünceyede girilmez oyuncunun ihtiyacına göre server değiştirir.

- böyle geçişli serverler için şu serverde şu görevi yap veya şu serverde şu etkinlik var gibi eklemelerde yapılabilir.

bu şekilde daha güzel bir oyun ortaya çıkacağını düşünüyorum. ( tabi şuan olmasada ileride bu şekilde çoklu server sistemi yapılabilir )

NOT: exp server için premiumlular girebilir yazmamın sebebi premium daha çazip olur oyuncuların ilgisini çeker daha çok satar ve firma daha iyi ayakta kalabilir yani sadece kendimizi düşünemeyiz sonuçta burada firmada ayakta kalması gerekiyor ... ( bazı oyuncular bu şekilde olunca premiumsuz olmaz o zaman gibi bir bakışla bakmasınlar bu olmazsa olmaz gibi bişey yok burda , bu server sadece level olarak daha hızlı gelişmeni sağlar, exp olmayan serverlerde ise sadece biraz daha geç level geliştirilir burda olamzsa olmaz bir durum değildir )

utkucanc

U
black dersertteki server sistemini güzel buluyorum, bi serverde karakter açtın diye diğer serverlere geçememe gibi bi durum yok, hangi serverde açarsan aç diğer serverlere geçilebiliyorsun.

serverlerde;

- exp server ( bu servere premium sahipleri girebilsin )

- ve normal klasik serverler şeklinde olsun ve bu serverlerin içindede kanallar bulunsun ki çok kalabalık olduğunda slotlardaki doluluk oranı sebebiyle oyuncular bekleyerek zaman kaybına uğrayıp görevlerinden veya gelişimden geri kalmasın.

NOT: pvp server koyulmasın, pvp server yerine dw haritasını biraz daha büyütüp dw haritası içinede kanallar koyulsa daha iyi olur diye düşünüyorum, pvpde yoğun kalabalık durumlar için seçenek olur.

bu şekilde ;
-çok kalabalık olursa yoğun bir oyuncu nufusuda tek bir alanda bulunmuş olacak ve rekabet daha yüksek olacağını düşünüyorum.

-geliştirilen itemler ve karakterler tek bi alanda bulunmuş olacak.

-firma eğer yaparsa belirlenen klasik serverlerde büyük savaşlar düzenleyebilir.

-serverler arasında geçiş olunca şu server boş gibi düşünceyede girilmez oyuncunun ihtiyacına göre server değiştirir.

- böyle geçişli serverler için şu serverde şu görevi yap veya şu serverde şu etkinlik var gibi eklemelerde yapılabilir.

bu şekilde daha güzel bir oyun ortaya çıkacağını düşünüyorum. ( tabi şuan olmasada ileride bu şekilde çoklu server sistemi yapılabilir )

NOT: exp server için premiumlular girebilir yazmamın sebebi premium daha çazip olur oyuncuların ilgisini çeker daha çok satar ve firma daha iyi ayakta kalabilir yani sadece kendimizi düşünemeyiz sonuçta burada firmada ayakta kalması gerekiyor ... ( bazı oyuncular bu şekilde olunca premiumsuz olmaz o zaman gibi bir bakışla bakmasınlar bu olmazsa olmaz gibi bişey yok burda , bu server sadece level olarak daha hızlı gelişmeni sağlar, exp olmayan serverlerde ise sadece biraz daha geç level geliştirilir burda olamzsa olmaz bir durum değildir )
size çok ilginç bir bilgi vereyim. bahsi geçen bdo daki server mantığı aslında burada kullanılan kanal mantığı aynı mantık. biraz mantık yürütürseniz aynı olduklarını, sadece arsha sunucusunun farklılık gösterdiğini fark edeceksiniz.

Kiso

Üye
size çok ilginç bir bilgi vereyim. bahsi geçen bdo daki server mantığı aslında burada kullanılan kanal mantığı aynı mantık. biraz mantık yürütürseniz aynı olduklarını, sadece arsha sunucusunun farklılık gösterdiğini fark edeceksiniz.
dikkatimi çeken bir durumda, 20 - 30 server yerine bi kaç server ve server içinde kanalı şu sebepten öyle düşündüm zaten öneriyede yazdım, şimdi büyük savaş falan düşünülürse şu serverde savaş yaparsa olur ama şu kanalda savaş yaparlarsa biraz tuhaf kalır diye düşündüm ve şu serverde şu görevi tamamla gibi görev türleride veya farklı etkinlikler de eklenip farkı görsel oluşturur bu şekilde hem server görüntü olarak güzel durur hem bi kaç serverdeki diğer çoklu olan kanallarlada kalabalığı kaldırmada zorlanmaz diye düşündüm. ( tek server çoklu kanal aksine bu şekli biraz görsellik katsın diye paylaşmak istedim, ektradan farklı ayrı server yerine serverler arasında geçiş olması durumunada göz atsınlar istedm, ayrı server tarafında değilim pek )

Ya öyle bir şey yaparlar mı hiç. :D
1500 Gold'a (150 TL) sunucudan sunucuya karakterini aktarırsın, üzerinden para kazanmayacakları şekilde yaparlar mı onu hiç.
knight mantığını boşver, her orda bulunan müşteriyi çekiyor anlamına gelmiyor, yani müşteriyide kaybetmemek gerekiyor , farklı sunucu olcak ve o sunucuda oyuncu azalacak ve azalan sunucuyu diğer serverlerden biriyle birleşecek gibi konular ele alınırda bu sefer boştan oyuncu kaybına uğrayabilir firma, o sebepten böyle bir öneri sunmak istedim.

utkucanc

U
ben olsam bunu isteyeceğime cross server isterdim ama onun yapılması ve tartışılması çoook uzun zaman alır. şimdilik server düzenleme işini karıştırmamak lazım. şurada 13 gün kaldı. bu günün işi değil bunlar bence

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kiso

Üye
ben olsam bunu isteyeceğime cross server isterdim ama onun yapılması ve tartışılması çoook uzun zaman alır. şimdilik server düzenleme işini karıştırmamak lazım. şurada 13 gün kaldı. bu günün işi değil bunlar bence
Aynen server işi için erken, ama işte dedm maksat ilerisi böyle güzel olur dedm, artık onlar hesap ederler ilerisini nasıl istiyorlarsa.

X A

Üye
Bana kalırsa bu serverda epey düpe & bug vesaire olacağından hiç o tarz işlere girmemek gerekir. Bu serverda oyun tamamen düzelecek 1-2 sene sonra yeni server haberi verilsin kalmak isteyen kalsın geçmek isteyenler ve başlayanlarla orada oynamak daha keyif verir her sorun çözüldükten sonra..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt