Yeni Başladım Neler Yapmalıyım?

mr11

Yeni Üye
Oyuna başlayalı 4 gün oluyor, 63 lvl BP'yim, üzerimde +6 leather set ve elimde +7 cursed blade var. Şuana kadar toplayıcılıklara pek girişmedim, sadece arkeolog, odunculuk ve bitki toplama 3. seviyeye geldi o kadar. Mesela başlangıçta bu toplayıcılıklardan hangisine yönelmemi tavsiye edersiniz, hangisinden daha çok gelir elde edebilirim? Bir de bu levellerde ve sahip olduğum itemlerle yaratık farmı atmak mantıklı mı? Genelde çöp itemler düşüyor Lunaskar'da filan, şuana kadar pek fazla işime yarar birşey düşmedi. Sanki zindanda şansa güzel bir item düşüremezsem biraz zor para kasarmışım gibime geliyor, sizin bu konuda verebileceğiniz tavsiyeleriniz var mıdır?

gaddarkerim

Üye
solo isen yeterli vaktin yoksa önerim var..bu ay asgari üzret zamlı 11400tl bu para ıle nft asas alıyosun 20gb cekıyosun itemler bu aralar ucuz .zindan kovalayıp rng nin sana hello demesini beklıyosun.zındanlar bıtınce dw cıkıp farmer bp leri sagda solda gezen mageleri teklıyosun ..he dersenki ben soloyum lvlı ben kasıcam ıtemı ben dizicem sana bol şanslar..

mr11

Yeni Üye
solo isen yeterli vaktin yoksa önerim var..bu ay asgari üzret zamlı 11400tl bu para ıle nft asas alıyosun 20gb cekıyosun itemler bu aralar ucuz .zindan kovalayıp rng nin sana hello demesini beklıyosun.zındanlar bıtınce dw cıkıp farmer bp leri sagda solda gezen mageleri teklıyosun ..he dersenki ben soloyum lvlı ben kasıcam ıtemı ben dizicem sana bol şanslar..
Bu oyuna premium harici kuruş yatırmam şuanlık. Zaman harcarım ama hiç zaman harcamaya değecek gibi de durmuyor oyun, drop oranları berbat çünkü daha yeni başlamış birisi olarak bu saçmalıktan bıktım. Level kassam para yok, para yoksa item de yok. Ayrıca çoğu zaman xp kasmak için grup bile bulamıyorsun, Haddar'da xp kasmak için bile bir gruba girebilmek için millet direkt item soruyor, eziksen yüzüne bile bakmıyorlar. Yeminle şansa bala zindanlardan birşey düşürüp satamazsan sürünüyorsun oyunda.

gaddarkerim

Üye
Bu oyuna premium harici kuruş yatırmam şuanlık. Zaman harcarım ama hiç zaman harcamaya değecek gibi de durmuyor oyun, drop oranları berbat çünkü daha yeni başlamış birisi olarak bu saçmalıktan bıktım. Level kassam para yok, para yoksa item de yok. Ayrıca çoğu zaman xp kasmak için grup bile bulamıyorsun, Haddar'da xp kasmak için bile bir gruba girebilmek için millet direkt item soruyor, eziksen yüzüne bile bakmıyorlar. Yeminle şansa bala zindanlardan birşey düşürüp satamazsan sürünüyorsun oyunda.
aa oyun yeni olurmu canım +5 takı upgradesi var +9 upgrade var ne yenısı .22 yıllık oyunda bile yok +5 takı upgrade..

Lady

Üye
Bu oyuna 11400TL bu ay bu oyuna 20gb :ROFLMAO:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt