kimseyi zorla tutmuyorlar giden gider kalan sağlar yeterli
pazar sistemi değişti artık ortalıkta pazar charı yok eskisi kadar, dv de çık bakalım kimse varmı yokmu anlarsın ortalığa, karınca sürüsü gibi oyuncu oluncamı tad veriyor dv, ayrıca mübala ettiğin oyunların bütçesi ile burasını denk tutma burası Türkiye burada bezen kervan yolda dizilir, diğer oyundan farklı olması için tüm ayarlarla oynadılar yavaş yavaş bir dengeye oturuyor hiç sorunsuz bir oyun istiyorsan piyasada onlarca mmorpg var, burası böyle ne yapalım bunu anlamak için çok zeki olmaya gerek yok, ama halen niye diretip karalıyorsunuz onu anlamadım. forumdaki şikayet edenlerin hepsi tek merkezli şikayet elbet olacak sen bir dene bakalım herhangi bir mmorpg de şikayet etmeyi, bırak çözümü yanıt bile alamazsın çoğu kez. Her şikayet olumlu sonuçlandırılmaz benim şikayetim olan konu senin için avantaj olabilir veya bir başkası için.
Ufak bir kaç örnek çünkü o kafa ile seninki aynı çalışıyor.
Oyunun başından beri soulbound sistemi var, gelmeden öncede söylendi bunu herkes biliyordu bilmeyen olması imkansız, ama ne oldu onlarca başlık yüzlerce mesaj soul bound için şikayetçi oldu, yani herkes bile bile aldı kilitlenecek itemi üstüne sonrada ağlamalar başladı, burda yönetimin ne kabahati olabilir.
ROWA için keza forum gelmesin diye çalkalandı resmen onlarca başlık yüzlerce mesaj, sonuç ne ? açık olan kanallarda rowa ile girecek yer bulamazsın her yer dolu herkes kullanıyor, ama gelmesin yer bulamayız farm atacak diyen kişiler ortalarda yok, rowa kapalı kanallarda farm yerleri bomboş.
Şöyle bir formu gez herkes crafttan şikayetçi ama herkes craft ile uğraşıyor
Yani benden zeki olan arkadaşım forumdaki her çatlak sözle veya her şikayetle yola çıkacaksan bence oyunu direk sil başka oyuna geç, biri ağlar bini güler durumda.
Mana için potçudan mana alabilirsin, sizin derdiniz az yaksın çok kaçsın, günün sonunda cebimize para girsin derdi, yönetim bu konuda çok iyi yapıyor açık kapıları kapatarak. Knightonline oyuncusunda birde bu oyunda gördüm ben oyuncuların oyundan para kazanamadıkları için veryansın ettiklerini.
Pek çok mmorpg de vardır, para,item,hesap v.s. alış satışı ama bu konudaki kârlılık ve kolaylık konusunda resmi forumda bile gelip görüş bildirilen yer burayı gördüm.
Oyunu para için oynuyorsan ve cebine para girmiyorsa, herkesin herkesi tek skille almasını istiyorsan ve alamıyorsan, cebinden hiç para çıkmadan Free To Play bir oyun oynayacam diyorsan bu oyun sana göre değil arkadaşım.