Yeni Başlangıç

xenotoria

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Priest
Merhaba, oyuna yeni başlamayı düşünüyorum. Farm / Complete pre alarak başlayacağım, bireysel oyuncu için farm ile para kasıp charımı güçlendirebileceğim yolları öğretebilecek var mıdır?

zukcu

Üye
Çarını kasabilecek misin? Ben de oyuna başlamayı çok istiyorım ama yeni oyuncu hiç yok. Yani görev bile yapamazsın. BP açıp bir şeyler deneyebilirsin. Ayrıca lvl kasarken de toplama yaparsın oradadn biraz para kasarsın

xenotoria

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Priest
Farklı mmorpg'lerde sıkılmadan grind atıp char kasmışlığım var, hangi slotta ne kasılır, toplamada ne yapılır hiç bilmiyorum

zukcu

Üye
Toplamada hepsi iş yapar, 60'tan sonra haddar/haggardda graveguad partisi bulursan exp kasarsın bulabilirsen. Çöp farmı için DV gitmen lazım fakat orada da slotların sahipleri var sen y ine haddar'da çöp kasacaksın. Bunun içinde lizardman , stringer gibi moblarda çöp kasmayı deneyebilirsin.

xenotoria

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Priest
Anladım biraz daha araştırma yapıp karar vereceğim gibi, hangi sunucuyu tavsiye edersin

WeDneS

Üye
Race
Lunaskar
Job
Rogue(Archer)
Merhaba, oyuna yeni başlamayı düşünüyorum. Farm / Complete pre alarak başlayacağım, bireysel oyuncu için farm ile para kasıp charımı güçlendirebileceğim yolları öğretebilecek var mıdır?

Şuan 1+1 etkinlik var ve çok kolay lvl kasılıyor forumu son güncellemeleri inceleyin ayrıca yeni başlayanlar için hızlı lvl atlamak için item seti ve görevlerde eklediler.

zukcu

Üye

Şuan 1+1 etkinlik var ve çok kolay lvl kasılıyor forumu son güncellemeleri inceleyin ayrıca yeni başlayanlar için hızlı lvl atlamak için item seti ve görevlerde eklediler.
1 Haftalık item vermeleri güzel olmuş ve 60+ lvl'a atması da güzel direkt

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt