Yeni Başlayacağım Hangi Irkı ve Karakteri Seçmeliyim?

Shenpax

Üye
Daha yeni başlayacağım hangi ırkı ve karakteri seçmeliyim daha öncesinde Lost Ark'ta mage oynuyordum.

Silencer

Üye
Sakın mage seçme , onun haricinde hangi job ve hangi ırk seçersen seç keyif alırsın

Shenpax

Üye
Bir Protean olarak Lunaskar ırkını seçmeni öneririm çok güçlü ırk ve daha çok sayıdalar, Protean da etkinlik pk vs kazanamazsın
Teşekkürler protean ve lunaskar arasındaki fark nedir ne işe yarıyorlar ve ben biraz araştırdım battle priest yada okçu seçmemi söylediler sence hangi karakteri almalıyım?

gamion596

Üye
Teşekkürler protean ve lunaskar arasındaki fark nedir ne işe yarıyorlar ve ben biraz araştırdım battle priest yada okçu seçmemi söylediler sence hangi karakteri almalıyım?
Fark yok sadece 2 farklı ırk Allienca ve Horde gibi veya El Morde ve Karus gibi kısaca Ork ve insan, eğer solo oyuncuysan bp öneririm ama ne oynamak istediğine bağlı bu oyundaki priest aslında paladin hasar ve tanklığı olan aynı zamanda heal atabilen bir sınıf support tarzı bir şey düşünme ya da ben rogue olcam okçu veya assassin diyorsa rogue ol okçu veya assassin seçersin.

aspasdas

Üye
Herhangi bir fark bulunmamakta kendine samimi geleni seçmen yeterli etkinlikler karma şekilde eşleştirilmekte.

priesttt

Üye
Rogue - Lunaskar (Farm - Okçu ve GM Mode Asssasian) - (Lunaskar = CFW'de karşına lunaskar çıkmazsa %90 kazanma ihtimali)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt