Bir Protean olarak Lunaskar ırkını seçmeni öneririm çok güçlü ırk ve daha çok sayıdalar, Protean da etkinlik pk vs kazanamazsınDaha yeni başlayacağım hangi ırkı ve karakteri seçmeliyim daha öncesinde Lost Ark'ta mage oynuyordum.
Teşekkürler protean ve lunaskar arasındaki fark nedir ne işe yarıyorlar ve ben biraz araştırdım battle priest yada okçu seçmemi söylediler sence hangi karakteri almalıyım?Bir Protean olarak Lunaskar ırkını seçmeni öneririm çok güçlü ırk ve daha çok sayıdalar, Protean da etkinlik pk vs kazanamazsın
Fark yok sadece 2 farklı ırk Allienca ve Horde gibi veya El Morde ve Karus gibi kısaca Ork ve insan, eğer solo oyuncuysan bp öneririm ama ne oynamak istediğine bağlı bu oyundaki priest aslında paladin hasar ve tanklığı olan aynı zamanda heal atabilen bir sınıf support tarzı bir şey düşünme ya da ben rogue olcam okçu veya assassin diyorsa rogue ol okçu veya assassin seçersin.Teşekkürler protean ve lunaskar arasındaki fark nedir ne işe yarıyorlar ve ben biraz araştırdım battle priest yada okçu seçmemi söylediler sence hangi karakteri almalıyım?
Herhangi bir fark bulunmamakta kendine samimi geleni seçmen yeterli etkinlikler karma şekilde eşleştirilmekte.Teşekkürler protean ve lunaskar arasındaki fark nedir ne işe yarıyorlar ve ben biraz araştırdım battle priest yada okçu seçmemi söylediler sence hangi karakteri almalıyım?