Yeni başlayan için karakter tavsiyesi

ChaoticEvil

Üye
Arkadaşlar oyuna yeni başladım şuanda asas oynamayı düşünüyorum premiumda aldım fakat bir çok soru işaretim var hem oyunla hemde oynanışla alakalı sizler asas tavsiyesi eder misiniz?

Crafter DendroctonuS

Üye
asas aç knk en saçma en kötü itemlerle oyun oynuosun uçuyorsun zıplıyorsun vs vs. sadece eksik olan tek skili kaldı o da towndan towna ışınlanma onuda saolsun yönetim yeni güncelleme ile getirir büyük ihtimal ha bir de unutmadan söyleyim hemen nft binek al knk her gün royal chestin garanti bir de paran varsa oyunu oyna malum oyuna dönmeye başladı p2w kısacası

ChaoticEvil

Üye
Teşekkür ederim cevaplarınız için asas ile devam ediyorum o halde nft binek nasıl elde edebilirim:)

calippooo

Üye
BP aç solo vs'de güçlü ol farm at exp'de aranan adam ol itemleride ucuz. veya asas açıp tek başına asla farm atamayabilirsin, pk'da sadece ve sadece görev itemli bp'leri kesebilirsin. Veya hiç oyundan anlamayan bp'leride kesebilirsin tabi.

Sisyphos

Üye
Arkadaşlar oyuna yeni başladım şuanda asas oynamayı düşünüyorum premiumda aldım fakat bir çok soru işaretim var hem oyunla hemde oynanışla alakalı sizler asas tavsiyesi eder misiniz?
kesinlikle asas aç. Dua edersin iyi ki asas açtırmışlar bana diye. Yakında towndan towna özellikle okçulara tek atma skili gelecek asas a. Bu kadar buff az demişler parayı basanlar. Yetkililer sürekli asasları dinliyor. Daha da güçlenecek asas demedi deme :) Okçu açmayı aklının ucundan bile geçirme oyundan soğuma sebebin olur. Hele ki hem okçu hem de protean açarsan ilk cfw de alt+f4 delete row biz bunları forumlarda anlattık biz bunları skillerle anlattık oyunda tek yiyerek anlattık :)

ChaoticEvil

Üye
Teşekkür ederim yorumlarınız için ChaoticEvil nickim arkadaşlık gönderirseniz tanışalım :)

GhettoCospeL

Üye
bende asas oynuyordum ara vermiştim yan charda 10 ar tane 1000 lik pot var trade atıp veriyim dedim trade koyulmuyor.. pazara koyup satmam gerekiyormus 10 m istiyor galiba ve vergi kesiyor. durduk yere başlamamaya sebep. sinirlendim cıktım :(

priesttt

Üye
Lunaskar(Free CFW yönetim böyle istiyor) Asas aç bro
oyunun metası lunaskar asas

platoon0x

Üye
mob kesebilmek istiyorsan bp açacaksın dostum başka seçeneğin yok oyun sana tercih hakkı sunmuyor, warrior oynarsan moblarla vs ata ata potun kalmaz, assassin mob kesemiyor, okçu eh işte ama onda da can potu manyağı olursun. mageyi söylemiyorum bile öyle bir job yok

IBoRiS

Üye
bp aç kimseye muhtaç olmadan oynarsın, oyunun en güçlü karakteri, herşeyi yapabilirsin.

Balerion

Üye
Lunaskar aç da hangi karakteri açarsan aç fark etmez. Lunaskar olmazsan ne dv'de ne cf'de hiçbir şey yapamazsın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt