Yeni Başlayanlar Exp Hk.

ax1n

Yeni Üye
2 kişi mantiste 2 3 gün önce başladık . Premiumları çektik 60 levelde kaldık ne exp kasılıyor ne exp kasan düzgün adam var görev yapan yok. Gittiğimiz slotlarda çeteleşmiş robot konuşmayan insanlar dolu. Görevler zor. Nasıl exp kasacağız biz şimdi?

segkrc

Üye
Şuan en gözde slotlardan dragonkinde bile 3 party anca çıkıyor. Çoğumuz da 85 olmak üzere kasmanızı tavsiye etmem karakter satın alın yada 85 e kadar 1+1 etkinliği bekleyin (olur mu bilmiyorum).

throck02

Üye
Aynı sorunu bende yaşadım hatta 70 seviye 1+1 varken görev yapacak adam bulamadım kaç gün boyunca 70 sonra da günlük görev dungeon lar falan az birşey geliyor ama bunları her gün bulmak zor oluyor forum böyle konu açınca ilk yorum char alın -para vermek zorundayım 8 pc olup char kasan insanlara ekiple başlayın arkadaş ben aynı anda 8 veya hadi 5 kişi oyuna nasıl başlata bilirim ve bugüne kadar da oynadığım bütün mmolara tek girdim hiçbir sorunda yaşamadım sadece toplu ekiplerin 1 hafta yaptını siz 1 ayda parasınız ama bu oyunda bu imkansız maalesef
Yeni gelen oyuncu 60 kadar tek değilse veya biraz birilerin yardımla kasıyor ( Bu arada 60 kadar olan görevlerde hiçbir şekilde tek başınıza scli de olsa itemli de olsa çok zor ) hadi oldunuz oyunun sadece bir dongeon görüyorsunuz hadi biraz daha oynadınız group dungeon girdiniz oyunda daha görmediğiniz dungeonlar ve 70 seviye sınırlı eventler olacak bu şekilde oyun tanıtamaz yeni oyuncuya ulaşamazsınız zaten gelen insan bu zorluk görüp ya bırakıp kaçıyor yada toplayıcılık yapıyor premium son gününe kadar o da fiyatlara zarar veriyor çünkü adam sürekli oyuncu olmadığı için sürekli pazarı aşağıya çekiyor sonra oda çıkıp gidiyor yeni oyunu tutmak için hamle yapılması gerek.
Bence 75 veya 80 kadar olan bölüme biraz kolaylık gelmesi gerek en azından artık eski sunucular için tekrar yeni sunucu açılırsa aynı sitem devam edersiniz en azından level kasan çok adam yokken oyuncu yardım etmiş olursunuz hem bu sayede oyuna yeni gelen oyuncu sayısı yükselir skill book fiyatları canlı kalır dungeon adam aramak zor olmaz görev party sayısı yüksek olur DV görevleri de aynı şekilde insan sirkülasyon olur bu sistem 85 char satış bir zararı olmaz zaten uğraşmak istemeyen insanlar gidip o charı alır
yada bırakın usko gibi para ile taksi sistemi exp kasılsın insanlar zaten haddar da slotlar da hep 8 pcli farmırlar var onlarında işine gelir ek gelir :)

Teoden22

Üye
Aynı sorunu bende yaşadım hatta 70 seviye 1+1 varken görev yapacak adam bulamadım kaç gün boyunca 70 sonra da günlük görev dungeon lar falan az birşey geliyor ama bunları her gün bulmak zor oluyor forum böyle konu açınca ilk yorum char alın -para vermek zorundayım 8 pc olup char kasan insanlara ekiple başlayın arkadaş ben aynı anda 8 veya hadi 5 kişi oyuna nasıl başlata bilirim ve bugüne kadar da oynadığım bütün mmolara tek girdim hiçbir sorunda yaşamadım sadece toplu ekiplerin 1 hafta yaptını siz 1 ayda parasınız ama bu oyunda bu imkansız maalesef
Yeni gelen oyuncu 60 kadar tek değilse veya biraz birilerin yardımla kasıyor ( Bu arada 60 kadar olan görevlerde hiçbir şekilde tek başınıza scli de olsa itemli de olsa çok zor ) hadi oldunuz oyunun sadece bir dongeon görüyorsunuz hadi biraz daha oynadınız group dungeon girdiniz oyunda daha görmediğiniz dungeonlar ve 70 seviye sınırlı eventler olacak bu şekilde oyun tanıtamaz yeni oyuncuya ulaşamazsınız zaten gelen insan bu zorluk görüp ya bırakıp kaçıyor yada toplayıcılık yapıyor premium son gününe kadar o da fiyatlara zarar veriyor çünkü adam sürekli oyuncu olmadığı için sürekli pazarı aşağıya çekiyor sonra oda çıkıp gidiyor yeni oyunu tutmak için hamle yapılması gerek.
Bence 75 veya 80 kadar olan bölüme biraz kolaylık gelmesi gerek en azından artık eski sunucular için tekrar yeni sunucu açılırsa aynı sitem devam edersiniz en azından level kasan çok adam yokken oyuncu yardım etmiş olursunuz hem bu sayede oyuna yeni gelen oyuncu sayısı yükselir skill book fiyatları canlı kalır dungeon adam aramak zor olmaz görev party sayısı yüksek olur DV görevleri de aynı şekilde insan sirkülasyon olur bu sistem 85 char satış bir zararı olmaz zaten uğraşmak istemeyen insanlar gidip o charı alır
yada bırakın usko gibi para ile taksi sistemi exp kasılsın insanlar zaten haddar da slotlar da hep 8 pcli farmırlar var onlarında işine gelir ek gelir :)
Ne güzel demişsin birçok MMO da solo bir şekilde gayet rahat ilerliyebiliyorsun. Evet çok doğru hatta nerdeyse hepsinde solo oynayarak endgame bir karakter dizebiliyorsun.Ama Rise Online'da bunu söylediğinde diyorlarki bu bir MMORPG tabikide bazı şeyleri ekipsiz yapamazsın diye ama anlamadıkları şu ki herkes ekiple oynamak zorunda değil. Ve inanıyorum ki birçok oyuncu solo ilerlemek istiyor fakat solo 85 olmak nerdeyse imkansız ve hadi oldun diyelim. Solo bir şekilde item yapman çok zor bu oyunda. Eskiden zindanlar iyi drop atardı ve solo oyuncu bu sayede kimseye muhtaç olmadan günlük zindan hakları ile birşeyler elde edebilirdi ve bu sayede birçok oyuncu da oyundan kopmuyordu. Sırf zindan için bile giren bir kitle vardı ki bu insanlar bu sayede oyundan tamamen kopmuyor ve bir süre sonra yine aktif bir biçimde oynuyordu. Şimdi ise adamlar 59 60 a kasıyor aha bi bakıyor her yeri ekipler domine etmiş. Çok yanlış bir politika izliyorlar. Millet zaten parti bile bulamıyorken ve ekipler her yeri domine etmişken. Gidip bide zindanlara çöp droplar koymuşlar resmen. Ya ne güzel zindan sistemin var koy güzel item dropları bu sayede oyunu oynamayan bile sırf zindan için oyuna girer ve bu günlük giren oyuncular bu sayede oyuna tutunur . Birçoğu da devam eder.

sawasqq

Üye
Oyun yönetimi bireysel oyuncuyu fazla düşünmüyor, oyuna yeni başlayan birisi tek başına ne yapacak diye sormamış kendilerine...... 64 lvl de açılan grave guard görevi 50 tane istiyor bunu bireysel bir oyuncu nasıl kessin.... Kimse yardım etmiyor görevlere.. Grup bulmak zaten imkansız... Bunun yerine o görevin yanına alternatifi gelmesi lazım 20 tane harpy kes ama party olmadan gibisinden

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt