Yeni Başlayanlar İçin Öneriler

Raikirii

Yeni Üye
Oyuna yeni başladım ve oyunun verdiği premiumun süresi bitti. Verilen görevleri yapmaya karakterin hasarı yetmiyor. Gittiğim neredeyse her görevde tek yiyorum. Seviyem 58 oldu ve üzerine tek başıma çıkamıyorum, illa elimdeki görevi yapan bir parti bulmam gerekli. Premium olmadığı için zindanlara da giremiyorum. Bu oyunu dümdüz oynayamaz mıyız ? Solo şekilde 85. Seviyeye yükselip yavaş yavaş karakterimizi dizemez miyiz? Bunun için illaki premium ya da ekip mi gerekli. Benim gibi yeni başlayan solo oyunculara verebileceğiniz her öneriye açığım.

Meapr

Moderator
Merhaba, şu an için oyunumuzda solo şekilde seviye yükselme sistemi planlanmamaktadır. Ancak, oyun içindeki global sohbetten diğer oyuncularla tanışabilir ve XP party bulabilirsiniz. Ayrıca, Rise Online Discord kanalımızda bulunan 'exp-party arama', 'oyuncu tanıtım' ve 'klan tanıtım' kanallarından faydalanarak size uygun bir ekip veya klan bulabilirsiniz.
Keyifli oyunlar dileriz.

Son düzenleme:

turku6az

Üye
Benzer konuyu dün açmıştım, kapatmışlar. :) Solo oynanmıyor oyun. Ekip için item istiyorlar, item için de ekip gerekiyor. :dd Galiba solo oynuyorsan ya para yatırıp item dizip ekip bulman gerekiyor ya da oyunu silmen gerekiyor. Başka bir açıklaması yok bunun. Çünkü solo oynadığın sürece ne farm yapabiliyorsun ne görev yapabiliyorsun ne de karakterini geliştirebiliyorsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Raikirii

Yeni Üye
Benzer konuyu dün açmıştım, kapatmışlar. :) Solo oynanmıyor oyun. Ekip için item istiyorlar, item için de ekip gerekiyor. :dd Galiba solo oynuyorsan ya para yatırıp item dizip ekip bulman gerekiyor ya da oyunu silmen gerekiyor. Başka bir açıklaması yok bunun. Çünkü solo oynadığın sürece ne farm yapabiliyorsun ne görev yapabiliyorsun ne de karakterini geliştirebiliyorsun. Zaten oyunun her yeri RoW, çoklu bilgisayar ve ittifaktan geçilmiyor maalesef.
Teşekkür ederim.

Rhine

Yönetici
Game Master
Benzer konuyu dün açmıştım, kapatmışlar. :) Solo oynanmıyor oyun. Ekip için item istiyorlar, item için de ekip gerekiyor. :dd Galiba solo oynuyorsan ya para yatırıp item dizip ekip bulman gerekiyor ya da oyunu silmen gerekiyor. Başka bir açıklaması yok bunun. Çünkü solo oynadığın sürece ne farm yapabiliyorsun ne görev yapabiliyorsun ne de karakterini geliştirebiliyorsun.
Solo oyuncunun Grind bir şekilde XP veya Farm yapamaması gibi bir durum söz konusu değil. Solo oyuncu, ekip ile ilerleyen oyuncuya göre daha yavaş ve ağır kalabilir. Aslında bu durum eğer solo oyuncu 1 gelişiyorsa, ekip ile ilerleyen oyuncu 3 gelişiyor. Bu maalesef tüm MMORPG oyunlarda bu şekilde olmakta. Oyun içerisinde solo oyuncu için yapılan birçok çalışma mevcut. Zindanlar, Craft, bölgelerin 1.Kanallarında ROWA'nın deaktif edilmesi gibi gibi bir çok çalışma ve solo oyuncu taraflı mekanik/sistem olmakta. Eğer ekstra bir öneriniz varsa, bizimle paylaşabilirsiniz. Solo oyuncu için daha işlevsel özellikler ve oyun yapısının olması, elbette bizimde isteğimiz olmakta.

Son düzenleme:

turku6az

Üye
Solo oyuncunun Grind bir şekilde XP veya Farm yapamaması gibi bir durum söz konusu değil. Solo oyuncu, ekip ile ilerleyen oyuncuya göre daha yavaş ve ağır kalabilir. Aslında bu durum eğer solo oyuncu 1 gelişiyorsa, ekip ile ilerleyen oyuncu 3 gelişiyor. Bu maalesef tüm MMORPG oyunlarda bu şekilde olmakta. Oyun içerisinde solo oyuncu için yapılan birçok çalışma mevcut. Zindanlar, Craft, bölgelerin 1.Kanallarında ROWA'nın deaktif edilmesi gibi gibi bir çok çalışma ve solo oyuncu taraflı mekanik/sistem olmakta. Eğer ekstra bir öneriniz varsa, bizimle paylaşabilirsiniz. Solo oyuncu için daha işlevsel özellikler ve oyun yapısının olması, elbette bizimde isteğimiz olmakta.
İsteyene öneri çok, kıyasladığın gibi diğer oyunlara bakabilirsin. Mesela tek başıma görev yapabilmek istiyorum, oyunun görevlerden verdiği eşyaların işlevsel olmasını istiyorum, oyuna vakit ayıramadığım zamanlarda da karakterime artı katacak şekilde RoW'a bırakmak istiyorum, DV haritasında diğer oyuncularla mücadele edebilmek istiyorum... Basit birkaç örnekle relic upgrade slotları tekel, epic upgrade ve epic slotları tekel, unique upgrade slotları tekel, boss dropları tekel, çöp slotları tekel... 59 olup Hagard'a gidip level kasmak için bile bir parti ya da ekip lazım çünkü oyundaki görevlerin neredeyse hiçbiri solo yapılmıyor. Çünkü görevlerden verilen eşyaların hiçbir artısı yok. Oyunun daha başında bile solo oynarken yeni level kasan bir parti bulamazsan görev yapamıyorsun ve şunu anlıyorsun; karakterini kasmak, görev yapmak istiyorsan item alman lazım. E yeni başladıysan da itemi farmlarayak kasamazsın, o yüzden mecbur para yatırıp premium, aksesuar vs. al ya da GB çekerek karakterine eşya al. Yoksa oynayamazsın.

Rhine

Yönetici
Game Master
İsteyene öneri çok, kıyasladığın gibi diğer oyunlara bakabilirsin. Mesela tek başıma görev yapabilmek istiyorum, oyunun görevlerden verdiği eşyaların işlevsel olmasını istiyorum, oyuna vakit ayıramadığım zamanlarda da karakterime artı katacak şekilde RoW'a bırakmak istiyorum, DV haritasında diğer oyuncularla mücadele edebilmek istiyorum... Basit birkaç örnekle relic upgrade slotları tekel, epic upgrade ve epic slotları tekel, unique upgrade slotları tekel, boss dropları tekel, çöp slotları tekel... 59 olup Hagard'a gidip level kasmak için bile bir parti ya da ekip lazım çünkü oyundaki görevlerin neredeyse hiçbiri solo yapılmıyor. Çünkü görevlerden verilen eşyaların hiçbir artısı yok. Oyunun daha başında bile solo oynarken yeni level kasan bir parti bulamazsan görev yapamıyorsun ve şunu anlıyorsun; karakterini kasmak, görev yapmak istiyorsan item alman lazım. E yeni başladıysan da itemi farmlarayak kasamazsın, o yüzden mecbur para yatırıp premium, aksesuar vs. al ya da GB çekerek karakterine eşya al. Yoksa oynayamazsın.
Bu konu ile ilgili genel olarak bir çalışmamız var. Gelecek güncellemelerde çeşitli değişiklik ve yeniliklerle oyuna entegre edilecek. Tüm MMO'larda aynı, ancak çeşitli çalışmalarımız var belirttiğim gibi. İlerleyen güncellemeler ile beraber oyuna entegre edilir. Ama belirttiğin durum maalesef sadece Rise Online özelinde olan ve yaşanan bir durum değil.

furty25

Üye
s
altına imzamı atarım :)

egehansr123

Üye
sıfırdan kasanlara..
85 olunca da işin kolaylaşmıyor gb ile item çekmediğin sürece hagard ta saatlik 3-4mlik slotlarda kasarsın
kill görevi yapmaya pt bulamazsın çünkü milletin gözünde döner ekmekçisin (bulsan bile 3 saatte 100 kill almaya hazır ol)
okçu ve proteansan 8 okçu infernosuyla günde 1 green crystal alırsın
zindandan drop alırım char kasarım mı diyorsun? skill book alırsan öp başına koy.
bir sonraki patchte durumlar değişebilir..

yok benim bütçem var item alıcam, sıfırdan girmicem dersen yukarıdakileri unut clanda bulursun pt de

IBoRiS

Üye
Gerçekten bu oyuna yeni başlayan birinin tutunması imkansız gibi birşey. oyunun verdiği görev itemleri ile tek başına görev yapılmıyor bir süre sonra. moblar çok güçlü kalıyor. En azından solo bir şekilde insanlar 70 seviyeye rahat gelebilmeli. oyunu alfasından beri oynayan biri olarak Geçenlerde solochar kasim dedim 55 te tıkandım sıkılıp saldım. oyunu hiç bilmeyen birini düşünün bide.

Raikirii

Yeni Üye
Gerçekten bu oyuna yeni başlayan birinin tutunması imkansız gibi birşey. oyunun verdiği görev itemleri ile tek başına görev yapılmıyor bir süre sonra. moblar çok güçlü kalıyor. En azından solo bir şekilde insanlar 70 seviyeye rahat gelebilmeli. oyunu alfasından beri oynayan biri olarak Geçenlerde solochar kasim dedim 55 te tıkandım sıkılıp saldım. oyunu hiç bilmeyen birini düşünün bide.
Oyunun oyuncuları solo şekilde giriş seviyede pk atabilecek seviyeye getirip bırakması gerekiyor. Pk da daha güçlü olabilmek için farm atmak, ticaret yapmak gibi şeylerle uğraşması gerekli. Bir şekilde görev itemleriyle de oyunun oynanabilmesi gerek. Şuan 61 oldum ve premium alıp farm atacak maddi durumum olmadığı için bıraktım öylece duruyor karakter.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt