Yeni bir anket oluşturulacaktır.

edm19o7

Üye
Yönetimin, kullanıcıların fikirlerini görmesi adına güzel bir fırsat.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
70 Level şu an için belli değil. İlerleyen zamanlarda eğer gelirse duyuru olarak bilgi verilecek.

edm19o7

Üye
Başlığın kilidini kaldırmış olmanızdan ne anlamalıyım, bilmiyorum. Keşke hiç kilitlemeseydiniz ve bu anket duruyor olsaydı. Bakın bu başlık; 70 level geldi, geliyor, gelmeli gibi fikirleri içermiyordu. Tamamen tarafsız bir şekilde, "70 level gelmeli mi, gelmemeli mi?" anketi idi.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Konuyu yanlışlıkla kilitlemişim zaten bu nedenle geri getirdim, kusura bakmayın.

Ancak bu ve benzeri konulara yönetim ve benim tarafımdan yanıt verilmekte. Benzer konular olduğu zaman haliyle forum kirliliği oluşuyor ve silinmek / düzenlenmek zorunda kalınıyor.

Oyun yönetimi olarak zaten gerekli duyulan, alınan dönüşlere istinaden bir anket / konu açılmakta.

edm19o7

Üye
70 leveli getirip, getirmemeniz en nihayetinde elbetteki sizin kararınız. Fakat böyle bir anketin sizi de rahatsız etmiyor olması, aksine sonucunun sizin tarafınızdan da merak ediliyor olması gerektiği yönünde bir kanaate sahibim. Konuyla ilgili tarafsız bir anket düzenlemek ister veya düzenlenmesini talep ederim.

can2022

Üye
65 100 olduk şuan serverde bi etkinlik oyuna girmiyorum acıkcasi 70 level en yakın zamanda gelmesi dilegiyle iyi çalişmalar

BySavas

Üye
Merhaba,

Konuyu yanlışlıkla kilitlemişim zaten bu nedenle geri getirdim, kusura bakmayın.

Ancak bu ve benzeri konulara yönetim ve benim tarafımdan yanıt verilmekte. Benzer konular olduğu zaman haliyle forum kirliliği oluşuyor ve silinmek / düzenlenmek zorunda kalınıyor.

Oyun yönetimi olarak zaten gerekli duyulan, alınan dönüşlere istinaden bir anket / konu açılmakta.
70 lwle şuan tamamıyla karşıyız. Oyun iyice düzelmeden 70 lwl gelmesini doğru bulmuyorum.

Hedvein

Üye
70 bence de şuan çok yersiz. 1 haftada 70 olanlar bu sefer yine güncelleme isteyek :)

UNDERT0KER

Üye
Aynen 70 Olacaksınız Bu sefer Alooo 80 nerede Diyeceksiniz. Mevcut Düzende Bile Sabah İşe Gidip Akşam Exp Kasan Adamlar bile Daha 62-63 Anca Oldular Ki Slotlara Gidin 55-58 level Adamlar Orda Burda Halen Ksleşmekte.

HeaveN

Üye
70 lvl gelse 1 hafta kasılcak imkan olmucak o yuzden uzun süreç lvl kasim daha iyidir ks herzaman olmuştur oyunlarda 65 539milyon exp 1 milyar exp kasma gelcek zor exp 1 lvl atlamak için haftalar bile alir lvl önemi burda pvp gibi 1 hafta 2 hafta pek onermiyorum exp zor olcak oyun ömrü uzasın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt